Bojana razotkriva misteriju oko optužbi za reketiranje: "Kontaktiraću Dečje selo, tvrdnje su besmislene!"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Prvo oglašavanje za medije Bojane Pavlović nakon svih skandala i raskida sa Anđelom Šparavalo usledilo je nakon što je porodica Šparavalo zapretila Pavlovićevoj da na njih ne kreće sudskim putem.

Bojana je otkrila da li se plaši tih pretnji, ali i razjasnila aferu koju joj kako kaže smeštaju Marko Đedović i Nenad Macanović Bebica vezanu za reketiranje jednog od štićenika iz ''Dečjeg sela'' u Sremskoj Kamenici.

- Oni nemaju na osnovu čega mene da tuže. Ništa što bi mene doveli na sud, ja za njih imam. Izbegavam, ipak je ona bila moja bivša devojka, ali nekim stvarima se mora stati na kraj. Što se tiče te porodice, ja protiv njih nemam ništa protiv. Čak ni u mojim lajvovima na TikToku ne sme da se spomene to prezime. Što se tiče ove pljačke, o tome ništa nisam znala, saznala sam sve od medija. Stvarno sam bila u šoku, to su stvari nekako komplikovane. Nisam očekivala da će da mi se pakuju te stvari. Moram oko toga da se oglasim, nema smisla da se to priča o meni. Mnoge stvari se ne znaju, videla sam neke poruke njene sa majkom. Vidi se da je to disfunkcionalna porodica i da su tamo odnosi malo nenormalni. Sve što sam rekla unutra je ispalo tačno. Ispalo je da sam u pravu za sve - počela je Bojana, a onda je demantovala sve što se pisalo o Marku Jovanovu kog je kako spomenuti zadrugari tvrde reketirala terajući ga da za nju prosi novac.

- Marko Jovanov je štićenik Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici, on je bio tamo doveden kao dete sa posebnim potrebama. Tamo je doveden, sa još nekom decom jer u drugima gde su kao on, nije imalo mesta. Morali smo da se prilagođavamo jedni drugima. Jako je komplikovano u takvom sistemu discipline dovesti takvu decu, teže se prilagođavaju. Te nameštaljke su uradili Đedović i Bebica, to je najveća glupost. Koristiti bolesnu decu, da se meni naškodi, za to može da se odgovara. Advokati imaju pune ruke posla, ako bude bilo potrebno kontaktiraću i ''Dečje selo'' da ispričaju i oni šta imaju. Bebica je to pokušao da priča u emisiji, ali je kasnije ničim izazvan to pročitao kada je bio u emisiji. Zahvalna sam toj ustanovi u Sremskoj kamernici, oni su od mene napravila šta sam ja danas. Jedina logika što se sada dešava je ta gej afera koju sam otkrila unutra, između Anđela Rankovića i Đedovića. Bilo je emocija, to je bilo vidljivo tamo, svaki put kada bih pokrenula to tamo, spuštali bi me - rekla je Bojana za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Anđelu ostavila Bojana usred noći, ona pobegla kod roditelja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    3. avgust 2024 | 21:41

    Djedovic se toliko zaljubio da se ponasa isto kao pre neku godinu kad je skakao s mosta zbog ne uzvracene ljubavi!Zbog ovoga bi mogao krivicki da odgovara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA