Maja Berović je postala prava bomba: Dekolte nikad “jači”, 15.000 ljudi nije skidalo pogled s nje

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Muzička zvezda Maja Berović održala je spektakularni koncert u Zvorniku, gde je pred više od 15.000 obožavalaca pružila nezaboravnu muzičku noć.

Publika je dugo čekala ovaj koncert koji je ispunio očekivanja svih, a Maja je svojim energičnim nastupom napravila potpuni haos.

Ona je pevala svoje hitove koji su obuhvatili njenu dugu i uspešnu karijeru, a uspela je i da stvori jedinstvenu atmosferu, te su vatromet i ostali svetlosni efekti dodatno doprineli izvanrednom doživljaju.

Ono što su mnogi komentarisali je njen stajling koji je uvek inovativan, te ne ostavlja nikog ravnodušnim. Maja je obukla srebrni triko na duge rukave sa izraženim dekolteom, koji je istakao njene zanosne obline, dok su crne čizme preko kolena upotpunile autfit i dodale sofisticiran izgled.

Publika je bila u transu, pevajući i plešući uz Maju, koja je s pravom opravdala status jedne od najtraženijih zvezda na regionalnoj muzičkoj sceni.

@mayaberovic Zvornik ❤️ #fyp #fypシ゚ #foryou #foryoupage #mayaberovic #zvornik #balkan #music #viral #goviral ♬ original sound - Maya Berović

(Telegraf.rs)

Video: "Pratim Noleta, to me jedino zanima!" Maja Berović podržala srpskog asa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    3. avgust 2024 | 22:07

    Sve je to samo gomila plastike.

  • 💣

    3. avgust 2024 | 23:11

    Кафанска певаљка ❗Певачица,уметница и жена од стила је СЕЛИН ДИОН ако сте гледали отварање ОИ.Коме ви потурате ово нема везе са певањем физички нема шта да покаже увек у истом ,купаћем,ОДВРАТНО🚬🥃

  • Jovan Ktć

    3. avgust 2024 | 23:11

    Mogla bi da igra oko šipke u nekom noćnom klubu. Ovako se skreće pažnja sa pevanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA