Novak ganut gestom: Evo kako je reagovao na snimak podrške Gagija, Anđele, Dudaša i ekipe

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Novak Đoković, najbolji srpski teniser i jedan od najvećih sportista svih vremena, plasirao se u finale Olimpijskih igara u Parizu, a time je izazvao oduševljenje širom sveta.

Popularni glumac Dragan Gagi Jovanović, ćerka i glumica Anđela Jovanović, njen suprug i atletičar Mihail Dudaš napravili su duhoviti snimak u kojem, zajedno sa prijateljima, pružaju podršku srpskom asu pred finalni meč sa Alkarazom. Snimak je brzo postao viralan, a mnogi su ih pohvalili zbog iskrene i zabavne podrške našem najboljem teniseru.

Nakon što je video postao hit na društvenim mrežama, Novak Đoković se oglasio putem Instagrama, podelio snimak, ali i zahvalio svima na podršci.

- Hvala - napisao je Nole, te dodao nekoliko emodžija koji se smeju.

Anđela Jovanović i Novak Đoković Foto: Instagram/_blejzmodesti/djokernole

Njegova poruka izazvala je brojne pozitivne reakcije i pokazala koliko je važno imati podršku u trenucima velikih sportskih izazova, a Đoković je definitivno ima što će mu sigurno biti dodatna motivacija da osvoji zlato na Olimpijskim igrama.

(Telegraf.rs)

Video: "Verujem u Novaka! Za razliku od onog fudbala..." Saša Matić u izjavi "bocnuo" reprezentativce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA