"Za najvećeg!" Kakav snimak posvećen Đokoviću! Gagi Jovanović u majici sa trobojkom, a oko njega ekipa najjača

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera svih vremena, uspeo je da se plasira u finale Olimpijskih igara u Parizu, čime je još jednom oduševio svoje fanove širom sveta. Brojne javne ličnosti su se oglasile povodom ovog velikog uspeha, ali je posebno pažnju privukao poznati glumac Dragan Gagi Jovanović.

Glumac, poznat po svom specifičnom smislu za humor i neposrednosti, napravio je duhoviti snimak u kojem, zajedno sa nekoliko prijatelja i članovima porodice, pruža podršku Đokoviću.

- Podrška za najvećeg - pisalo je na storiju, koji je objavila Gagijeva trudna ćerka, a poznati glumac najboljeg tenisera na svetu podržao je tako što je na obukao majicu sa srpskom zastavom, a u ruci je držao štap i povikao: "Noleee".

Ovaj gest popularnog glumca nije prošao nezapaženo, te su mnogi njegovi fanovi pohvalili kreativnost i iskrenu podršku koju je pružio Đokoviću.

U komentarima ispod snimka, mnogi su se pridružili željama za sreću i uspeh našem najboljem teniseru, izražavajući nadu da će osvojiti zlato i doneti još jednu radost Srbiji.

Podsetimo, Sašu Matića nam je otkrio da li prati Olimpijske igre i šta predviđa našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću u finalu.

- Verovao sam u Novaka, svi smo! Verujem da će osvojiti medalju. Verujem da će i košarkaši dati sve od sebe. Lepo je počelo, za razliku od onog fudbala pre mesec dana, ovo je počelo sjajno - istakao je Saša Matić kroz osmeh.

(Telegraf.rs)

Video: "Verujem u Novaka! Za razliku od onog fudbala..." Saša Matić u izjavi "bocnuo" reprezentativce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA