"Pljunula bih ga majci!": Naša pevačica napadnuta zbog Desingerice, javno prozvala repera, sada dobija pretnje

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 2

Pevačica Ivana Šašić nedavno je digla veliku prašinu svojom izjavom o reperu Dragomiru Despiću Desingerici.

Pevačica se nije libila da otvoreno iskaže stav o Desingericinom šokantnom nastupu, na kom je pljuvao devojci iz publike u usta, pa ga je zbog toga osudila.

- Pljunula bih ga majci... Nije li ga sramota da ponižava tuđu decu? - rekla je Ivana Šašić nedavno.

Zbog ove izjave, Ivana je, kako kaže, počela da dobija pretnje.

- Počela sam da dobijem poruke upozorenja zbog mog iskrenog stava o Desingerici. Ko podržava ponižavanja tuđe dece, neka se zapita gde mu je savest - otkrila je Ivana Šašić, prenosi Kurir.

Podsetimo, predsednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković želi da zabrani nastupe Dragomiru Despiću Desingerici u Crnoj Gori, a reper se tim povodom oglasio za Telegraf.

Dajković je na društvenim mrežama objavio video snimak, u kom poručuje da popularni srpski reper loše utiče na decu, kao i da ponižava omladinu, te da više neće nastupati u Podgorici.

Desingerica nije ostao dužan, te mu je poručio da poštuje vlast Crne Gore, ali da je svojim nastupima razvio crnogorski turizam, pa ga je pozvao da bude gost na njegovom nastupu.

- Ja se ne razumem u politiku, niti se njom bavim, ali mislim da skupljanje nekih političkih poena preko mog rada, uopšte nije način da se vodi neka politička kampanja, zato što je ovo samo muzika i šou biznis. Veoma poštujem vlast Crne Gore, sve propise i zakone, vezujem se, ne vozim pijan, kada popijem, auto mi vozi šlep služba, a veoma poštujem njihovu zemlju jer se tu osećam kao kod kuće - rekao nam je on, pa nastavio:

- Sve najlepše mislim o Crnoj Gori, ali takođe, u istu zemlju dođe mnogo ljudi zbog toga što ja radim, te ja dobro razvijam crnogorski turizam, više nego bilo koja uprava ili bilo ko. Nadam se da će biti malo zahvalni i da ću dobiti crnogorsko državljanstvo, jer smatram da sam deo istorije ove zemlje, ja sam nacionalno blago.

- Ja uveliko bauljam i ćarlijam po ulicama Budve. Mnogo je ružno da tako ugledan čovek, na uglednoj poziciji priča od jednom običnom umetniku i izvođaču koji ga podržava, voli i poštuje. Glasao bih uvek za njega, nadam se da će doći na jedan od mojih nastupa, obezbediću mu glavni separe - zaključio je Desingerica.

Dajković se oglasio na svom Instagramu i objavio video snimak u kom poručuje da mu se ne dopada njegovo izvođenje i da loše utiče na decu, kao i da ponižava omladinu, te da više neće nastupati u Podgorici.

- Kao otac, Podgoričanin i funkcioner glavnog grada, pozivam nadležne institucije da podhitno zaustave i zabrane nastupe repera Dragomira Despića Desingerice, koji ovih dana više truje našu omladinu po crnogorskom primorju, nego što su to činili NATO bombe i osiromašeni uranijum 1999. godine - poručio je Vladislav, pa nastavio:

- Taj čovek je dao sebi toliko za pravo, da ponižava našu omladinu, da im pljuje u usta, da ih udara patikom u glavu i da ih vređa na raznorazne načine, a da oni uživaju u tome. Koliko god to delovalo kao umetnička sloboda, kao možda nešto što prija omladini, budite sigurni da nije tako.

- Ako su crnogorske vlasti, za vreme Mila Đukanovića, mogle da zabrane ulaske u Crnu Goru jednom Matiji Bećkoviću, "Beogradskom sindikatu", Vladu Georgievu, da zabrane razne rijaliti programe iz Srbije ili regiona, ja mislim da je ovaj put više nego potrebno, više nego svrsishodno zabraniti ovakvim pojavama da ponižavaju, ne samo našu omladinu, nego sve nas koji ćutimo, trpimo i to gledamo. Ja sam mlad čovek i ja volim da izađem, i ja sam voleo da se provedem na crnogorskom primorju, ali ovakve pojave ne smeju biti dozvoljene zbog toga što šalju loš primer deci, koja će pomisliti da je u redu da neko sutra ponižava i njihovu decu, braću i sestre, zbog toga, sa takvom praksom moramo da zaustavimo.

- Što se tiče glavnog grada, taj čovek ovde više neće pevati. Da ne zaboravim: "Desingerice, možeš ti pijan i drogiran da bauljaš i ćarlijaš koliko hoćeš u svom stanu, svojoj kući i u svom selu, ali ovde više nećeš!" - zaključio je Vladislav Dajković.

(Telegraf.rs)

Video: Tamara Milutinović o nastupima Desingerice: "Zgrozila sam se kad sam videla"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    3. avgust 2024 | 19:13

    Nažalost takva deca će da tuku roditelje, jel od ove nakaze ništa nemogu dobro videti, osim da pljunu ocu usta!!

  • Ja

    3. avgust 2024 | 19:45

    Bilo bi dobro da ga zabrane svuda!!! Ne samo u Cg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA