Ivan Marinković se oglasio o devojci sa kojom ga spajaju: "Pomogla mi je! Ne krijemo se jer se od tog dana..."

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Rijaliti igrač, Ivan Marinković, nakon prevare koju je počinila njegova i dalje zakonita supruga Jelena u "Eliti", nastavio je solo.

Rastao se od Jelene, te sada živi sam, a već je počelo da se spekuliše da je uplovio u novu romansu.

Bivši zadrugar Sale Luks tvrdi da je reč o sestri naše poznate glumice.

- Je l' ste gledali film "Munje"? Znate onu plavu devojčicu, tada je bila u usponu, Maja Mandžuka. Majina starija rođena sestra, Mila Mandžuka, zovu je Mila pomeranac zato što drži pomerance, ima 4, 5 pasa, živi u Bulevaru kralja Aleksandra, u nekom dozidanom potrkrovlju, ali neću da kažem kakvom jer će da me tuže. Iz fine porodice je, mama joj je profesorka, gospođa Danka, režiser filma "Vukovar, jedna priča". Ivan je sada s njom, on je nešto krije, ona ima istetovirane pomerance i dugo je živela na Kipru, volela je sve što vole mladi, to je širok pojam, ali ako neko razume taj fazon medikamenta zezanje, slatko, hladan sok, Šade, prigušeno svetlo, ako neko kapira - rekao je on u emisiji na Red televiziji.

Kada je sve uzelo maha, Marinković je morao da se oglasi i glasinama stane na put.

- Samo da demantujem razne natpise. Devojka koja se spominje poslednjih dana, nije moja "nova devojka". Izašla mi je vrlo prijateljski u susret da odem po psa i samo je poznanica koja i sama ima tri kućna ljubimca, pa mi je to dana ljubazno pomogla. Nismo ni u kakvoj vezi, niti mi je devojka i ne krijemo se jer se posle tog dana nismo ni videli. Hvala - naveo je Ivan Marinković u priči na Instagramu.

Ivan Marinković Foto: Instagram printskrin/ivanmarinkovic79_official

(Telegraf.rs)

Video: "Uh, haos, u šoku sam": Ivan Marinković dao izjavu nakon što je ispao iz "Elite"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA