"Verujem u Novaka! Za razliku od onog fudbala..." Saša Matić komentarisao OI, u izjavi bocnuo reprezentativce

 
J. G.
N. L.
J. G. N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Jedan od najlepših domaćih vokala, Saša Matić, sinoć, 2. avgusta, nastupio je u najvećoj diskoteci u Budvi.

Za Matića nema zime! Njegovi nastupi uvek su puni, a tako je bilo i sinoć. Ipak, kako pevač ističe, pre nego što izađe na binu doza treme uvek postoji.

- Uvek postoji doza pozitivne treme. Večeras ide sve kako treba, tako da nema razloga da bude bojazni. Puno je - rekao je Saša Matić kroz osmeh.

Mnogi pevači komentarišu da je ova letnja sezona potpuno drugačija u odnosu na sve prethodne. Istakli su se novi izvođači koji su trenutno na samom vrhu, te "drmaju kavez" mnogo većim zvezdama, koje su duže na estradi. Evo kako Saša to komentariše:

- Ima par izvođača koji su u samom vrhu, ima nas par koji punimo prostore, hale i koncerte. Da ne nabrajam sad... Neka sam ja manje interesantan (smeh).Odlično je to što su se pojavili novi i mladi, nemam ništa protiv, niti tražim konkurenciju, niti mislim da je neko krivac zato što je napunio diskoteku. Nisam ljubomoran, to je divno, pogotovo mladi momci i devojke koji tek počinju, kad će im biti puno ako ne sada? Sećam se kad sam bio na početku karijere, koliko mi je stalo da bude pun klub. Naravno i danas mi je stalo, ali tad pogotovo, kad sam bio tek godinu dana u ovom poslu - priznao je iskreno pevač.

Sašu Matića su pitali da prokomentariše izjavu Seke Aleksić koja se sinoć brutalnom porukom obratila vlasnicima lokala koji se žale zbog masovnog podizanja cena nastupa pevača. Seka je navela da su upravo vlasnici i krivi što je do toga došlo.

- Svako radi onako kako misli da treba i svako je krojač svoje sudbine. Ne bih to komentarisao, zaista. Pitajte njih - naveo je Matić.

Ipak tema koju uvek rado prokomentariše jeste sport.

Pitali smo Sašu Matića da li prati Olimpijske igre i šta predviđa našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću u finalu.

- Verovao sam u Novaka, svi smo! Verujem da će osvojiti medalju. Verujem da će i košarkaši dati sve od sebe. Lepo je počelo, za razliku od onog fudbala pre mesec dana, ovo je počelo sjajno - istakao je Saša Matić kroz osmeh, a celu izjavu poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Matić sa suprugom i ćerkom na rođendanu ćerke Pejovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA