Neće joj biti svejedno kad vidi: Snimili smo bivše momke Sandre Afrike na istom mestu! Evo kako su se ponašali

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, čitavu deceniju bila je u emotivnom odnosu sa estradnim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom.

Oni su nakon raskida nastavili poslovnu saradnju, a osim muzike zajedno rade i na biznisu sa nekretninama.

Pevačica nikada nije krila da joj je on bio najveća podrška na samom početku karijere. Kada je uplovila u estradne vode nije imala podršku porodice, pa je priznala da joj je Mikiša bio i otac i majka.

Naša ekipa koja trenutno boravi u Crnoj Gori, usnimilila je sinoć Mikišu u jednom restoranu u Budvi, a dva stola pored, sedeo je još jedan Sandrin bivši momak, fudbaler Vladimir Volkov.

Svako je sedeo sa svojom ekipom, te nisu imali dodirnih tačaka. Činilo se kao da je svako gledao za svoj sto i da se nisu pozdravili.

Da li je došlo do njihovog bližeg susreta, nije nam poznato, a kako će pevačica reagovati na ove kadrove, ostaje da vidimo.

Podsetimo, Sandra Afrija je jednom prilikom priznala da je bila trudna sa Vladimirom.

- Posle veze sa Mikišom koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina. Istina je, ne znam šta je on rekao kada su ga nazvali, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je - navela je Afrika u podkastu Informera, priznajući da je trebalo u da se venčaju.

(Telegraf.rs)

Video: Sandra Afrika otpevala navijačku pesmu usred Splita

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA