"Frizura KARLIN BIČ": Jelena Karleuša se oglasila nakon viralnog snimka u kojem postavlja nove trendove

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muzička diva Jelena Karleuša ponovo je privukla pažnju javnosti svojim najnovijim objavama na društvenim mrežama.

Karleuša radi punom parom, te je imala brojne uspešne koncerte i nastupe u proteklom periodu, a sada je odlučila da iskoristi slobodno vreme da se opusti na luksuznoj jahti u društvu prijatelja.

Njeni pratioci svakodnevno uživaju u "vrelim" kadrovima koje pevačica nesebično deli sa njima, a u poslednjoj objavi pop diva je iznenadila mnoge svojim odvažnim izgledom. Dok je pozivala obožavaoce na svoj predstojeći nastup u Budvi, jedan detalj nije prošao nezapaženo.

Osim što je ponosno pokazala svoje zategnuto telo, Jelena je predstavila novi modni trend - pletenicu koja je neobično virila iz minijaturnih gaćica.

Ona se sada oglasila na Instagramu povodom neobičnog detalja koji je privukao pažnju - pletenice koja joj je izvirila iz gaćica i sa karakterističnim smislom za humor, Karleuša je odlučila da ovaj neplanirani trenutak pretvori u novi trend, dajući pletenici čak i ime: "Frizura KARLIN BIČ".

Ovaj nesvakidašnji detalj izazvao je buru komentara na društvenim mrežama, ali su mnogi hvalili njenu smelost i inovativnost. Ipak, Karleuša je još jednom dokazala da zna kako da privuče pažnju i izazove reakcije, ne samo svojom muzikom, već i svojim stilom i pojavom.

(Telegraf.rs)

Video: JK napravila kolaps kod Banjaluke: Privatnim avionom krenula na drugi nastup za 7 sati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA