Vlado Georgiev posle 6 godina objavio prvi snimak sa ćerkicom Elenom! Prizor je predivan

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Vlado Georgiev, obeležio je poseban jubilej 27. jula na hercegnovskom Škveru, održavši koncert 20 godina nakon svog prvog nastupa na istoj lokaciji.

Emotivna noć je bila ispunjena starim hitovima, novim pesmama i dirljivim trenucima, a najlepši deo večeri desio se kada se Georgievu na bini pridružila njegova mlađa ćerka Elena.

Dok je pevač izvodio jednu od svojih balada "Anđele", devojčica je dotrčala na binu i zagrlila svog oca, što je izazvalo ovacije publike.

Georgiev je vidno dirnut, uz osmeh, nastavio nastup, te je smestio na barsku stolicu pevajući joj pesmu, te su nastavili da šetaju po bini, dok ga je ćerka u još nekoliko navrata zagrlila.

Ovaj neplanirani trenutak dodatno je ulepšao proslavu njegovog značajnog muzičkog jubileja.

Podsetimo, na pomenutom konecrtu je bilo još emotivnih momenata koje publika nije mogla da vidi, a jedan od njih je i kada je u toku izvođenja pesme "Bez tebe" kleknuo na kolena i poljubio svoju suprugu Milicu pa se može reći da im je ljubav jača nego ikad.

Georgiev je 10 godina u vezi sa 15 godina mlađom Milicom Samardžijom.

Oni su se upoznali na snimanju spota za Vladovu pesmu "Iskreno" i tada su "sevnule varnice". Više puta su raskidali i mirili se, ali je na kraju ipak ljubav pobedila.

Mlađu ćerku Elenu su dobili 2018. godine, dok je starija naslednica Sofija na svet došla 2016. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Usred Vladinog nastupa, devojka izašla na scenu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA