Milica Pavlović krije tajne u Grčkoj! Prekinula je turneju zbog Argirosa, isplivao je razlog njihovog susreta

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mlada zvezda Milica Pavlović je pre nekoliko dana prekinula svoju letnju turneju kako bi na dva dana odletela do Atine!

Ipak, ispostavilo se da je za to imala i ozbiljan razlog - otišla je na koncert Konstantinosa Argirosa, velike grčke zvezde koja izvodi grčku verziju pesme “Praštaj”.

Pavlovićeva je uživala u koncertu, a nakon završetka spektakla posetila je Argirosa u bekstejdžu, što potvrđuje da su već izvesno vreme u kontaktu. Njih dvoje su tamo proveli oko sat vremena zajedno pričajući o poslu i muzici, a koliko se naša pevačica dopala Argirosu potvrđuje i to što je poželeo da je upozna sa majkom.

Odmah nakon što su njihove zajedničke fotke preplavile društvene mreže, pojavila se informacija da zapravo spremaju duetsku pesmu. Nakon koncerta, Milica se zaputila u Strumicu, gde je ona imala zakazan nastup, ali ono što je uradila dan kasnije je sve dodatno zaintrigiralo.

Pavlovićeva se odmah nakon svog koncerta vratila u Grčku, odnosno zaputila u Solun. Dodatno je sve bacila na razmišljanje jer je na društvenim mrežama pomenula da joj se dešava nešto izuzetno zanimljivo na polju karijere.

Publika je njenu objavu odmah protumačila da pevačica već radi na duetskoj pesmi sa Argirosom ili da je sklopila novu saradnju sa nekim grčkim kompozitorom, budući da je poznato da već godinama sarađuje sa Fivosom, koji je tamo najveće muzičko ime.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović u haljini sa venčanja ušla na niški aerodrom: Ljudi ostali u čudu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA