Nova devojka Ivana Marinkovića je rođena sestra naše poznate glumice: Bivši zadrugar otkrio detalje

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Bivši rijaliti igrač Ivan Marinković, nakon prevare koju je počinila njegova, i dalje zakonita, supruga Jelena Ilić Marinković na imanju u Šimanovcima, nastavio je dalje sa životom.

Ivan je nedavno na svom Instagramu objavio fotografije sa novom devojkom, a na jednoj od slika sa partnerkom je nacrtao i belo srce.

Međutim, sada se oglasio bivši zadrugar Sale Luks i otkrio ko je nova izabranica Ivana Marinkovića.

- Je l' ste gledali film "Munje"? Znate onu plavu devojčicu, tada je bila u usponu, Maja Mandžuka. Majina starija rođena sestra, Mila Mandžuka, zovu je Mila pomeranac zato što drži pomerance, ima 4, 5 pasa, živi u Bulevaru kralja Aleksandra, u nekom dozidanom potrkrovlju, ali neću da kažem kakvom jer će da me tuže. Iz fine porodice je, mama joj je profesorka, gospođa Danka, režiser filma "Vukovar, jedna priča". Ivan je sada s njom, on je nešto krije, ona ima istetovirane pomerance i dugo je živela na Kipru, volela je sve što vole mladi, to je širok pojam, ali ako neko razume taj fazon medikamenta zezanje, slatko, hladan sok, Šade, prigušeno svetlo, ako neko kapira - rekao je on na Red Tv-u.

@redtv_network Sale Lux ima saznanja da je Ivan Marinković sada u vezi sa Milom, sestrom poznate glumice Maje Mandžuke #NeGledamTiJaTo #tvojRED ♬ original sound - Red TV

Podsetimo, Žana Omnia, gostujući u emisiji "Narod pita", progovorila je o svom sukobu sa Jelenom i Ivanom, s kojima je često ulazila u žestoke verbalne okršaje.

Kako je Marko Đedović nedavno otkrio, Žaninom detete je prećeno, te je navodno spomenuto ime Ivana Marinkovića, a kako sama Žana kaže, saznala je da to ima veze sa Jelenom i Ivanom, te je odlučila da podnese krivične prijave.

- Žana, Ivan i ti ste se konstantno raspravljali u rijalitiju - kazala je voditeljka.

- Koristio je svaki način da me uvredi. Beskrupulozan je. Nema osećaj za sopstvenu decu, šta onda da se očekuje dalje? Podnela sam i krivičnu prijavu. Mom detetu se pretilo, ja imam dokaze za to. Saznala sam da Ivan i Jelena imaju veze sa tim i ja neću ćutati - istakla je Žana.

Ivan se oglasio za domaće medije uz kratak komentar.

- Nemam komentar za nju iz meni poznatih razloga - poručio je kratko Ivan za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: "Sve ima svoje granice": Uroš Živković iskreno o Desingerici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA