Srpska pevačica se podmladila u osmoj deceniji: Trenutke estetskog zahvata je podelila na društvenim mrežama

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poznata pevačica Nada Topčagić, koja je nedavno proslavila 71. rođendan, odlučila je da se podvrgne estetskom zahvatu kako bi osvežila svoj izgled.

Nada, poznata po svom mladalačkom duhu i energiji, nije krila svoje namere te je putem društvenih mreža obavestila pratioce o ovoj odluci.

Pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila snimak na kom se vidi kako joj lekari ubrizgavaju različite preparate u lice, a sve u cilju da bi se podmladila.

Inače, ona se ne pojavljuje u javnosti bez kačketa ili neobičnog šešira, kape, koji obavezno moraju da imaju neko perje, dragulje ili razne boje.

- Imam ljude koji mi pomažu oko stajlinga, ne radim sve sama. To meni stoji, da bilo ko drugi stavi, izgledao bi kao budala. Treba to izneti. Kada stavim kape, to izgleda mladalački, bog mi je to podario, majka mi je bila lepa i bez bora, ima tu i genetike. Imam toliko kačketa i šešira, kada biste ušli kod mene u stan, ne biste imali gde da sednete - nasmejala nas je Nada jednom prilikom, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)

Video: "To su deca, to rade neprofesionalci": Nada Topčagić o Piksiju i fudbalerima, pomenula i Milicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA