"Plačem otkako sam se porodila!" Prvo oglašavanje Katarine Živković, evo kome se posebno obratila

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Katarina Živković porodila se jutros carskim rezom. Na svet je donela dečaka, a sada se prvi put oglasila nakon porođaja.

Kaća je dugo krila trudnoću, kao i pol bebe, a nakon porođaja istakla je da je veoma emotivna i da plače od trenutka kada je dobila dete.

- Plačem od sreće otkako sam se porodila! Ne mogu da vam opišem kako se osećam i koliko sam zahvalna Bogu i doktorima koji su mi pomogli da na svet donesem svog sina. Pre svega zahvalnost dugujem dr Aleksandru Jurišiću koji me je porodio, ali i njegovoj supruzi koja mi je vodila trudnoću. Ništa manje ni kompletnom osoblju, medicinskim sestrama, babicama - rekla novopečena mama za Informer.

Podsetimo, ovim divnim povodom oglasio se i Katarinin prijatelj, novinar Milan Milošević.

- Svaki dan se čujemo. Sad sam se probudio i čestitao joj. Pa, verovatno je dobro. Nema šta, to je bio zakazan carski rez. Siguran sam da je dobro - rekao nam je Milan.

Voditelja smo upitali za ime bebe, međutim, on je rešio da ispoštuje Kaćinu privatnost, te nije želeo da nam otkrije.

- Znam ime, ali ne mogu da vam otkrijem. Ono što mogu da otkrijem je da sam ja prvi saznao da je trudna. Prvi posle muža. (smeh) - zaključio je voditelj za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina Živković otpevala čuvenu pesmu uz serije "La Casa de Papel"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA