"Pratim Noleta, to me jedino zanima!" Maja Berović podržala srpskog asa pa prokomentarisala frku na OI

 
M. K.
N. L.
M. K. N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Muzička zvezda Maja Berović sinoć, 1. avgusta, održala je spektakularan nastup u najvećem klubu u Budvi, Top Hill-u.

Sat vremena pred početak nastupa, Maja je provela u druženju sa fanovima, a pre nego što je izašla na scenu stala je pred kamere Telegrafa, vidno raspoložena.

Maja se prisetila prvog nastup u popularnom crnogorskom klubu, koji je bio pre 6 godina.

- Predivne emocije me vežu, 2018. godine je bio moj prvi nastup ovde, zatim su se samo ređali i svaki put je bilo fantastično. Kad dođem ovde osećam se kao kod kuće, jer sam toliko puta bila - rekla je Maja kroz smeh, pa se osvrnula na činjenicu da pored Svetlane Cece Ražnatović, Zdravka Čolića i Dina Merlina, drži rekord po broju prodatih karata.

- Malopre sam dobila tu informaciju, jako sam srećna i ponosna zbog toga. Ipak su to naše najveće legende - navela je muzička zvezda, pa dodala:

- Uvek imam dozu odgovornosti bilo gde da nastupam. Svašta mi se mota po glavi, ali nekako Top Hill, svi mi koji radimo tu, doživljavamo ga na jedan poseban način. Često sam govorila da je meni Top Hill kao jedna manja crnogorska arena i zaista je tako. Kad je veći prostor, uvek je veća i odgovornost - rekla je Maja, a kad je pomenula arenu, samo se nadovezalo pitanje - da li planira da ponovo održi koncert u Beogradskoj areni.

- Čim spomenem arenu, svi me to pitaju (smeh). Verujem da će biti, ako Bog da zdravlja i ako sve bude kako treba. Ako ne bude nekih ratova, pandemija i svega ostalog, biće.

Maja Berović zatim se osvrnula i na svoje koleginice, te otkrila šta sluša privatno.

- Svašta slušam. Ovih dana nam se u autu vrte Tea Tairović i Milica Pavlović. Muških nešto slabo ima ove godine, nisu se nešto trudili. Zakazali su, žene vode (smeh), ali ima zaista dobrih pesama - izjavila je Maja.

Trenutno su u toku Olimpijske igre u Parizu, koje prati ceo svet, a pevačica je otkrila da li i ona stiže da prati, zbog brojnih poslovnih obaveza.

- Iskrena da budem, nisam pratila, zato što sam radila i nisam imala vremena, ali vidim da se digla neka ozbiljna frka. Pratim Noleta jedino, to me jedino jako zanima - priznala je Maja.

Činjenica je da Maja Berović izgleda bolje nego ikada i da važi za jednu od najzgodnijih na estradi, te nismo mogli da je ne pitamo kako izgleda njen plan ishrane.

- Znate kako kažu, kad su pitali prodavačicu u pekari šta imate bez kalorija ili niskokalorično? Imam salvetu. Eto, tako i ja. Jedem salvete (smeh) - izjavila je u šali pevačica za Telegraf.rs, a ceo intervju poslušajte u snimku:

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović o vaspitanju sina: "Nema potrebe za luksuzom, detetu je najpotrebnija ljubav"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA