"Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bi izgledala?": Zlata Petrović o estetskim zahvatima

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iako su se brojne njene koleginice podvrgle estetskim zahvatima, pevačica Zlata Petrović tvrdi da to nije za nju.

Ona je jednom prilikom otvoreno govorila o svom izgledu i otkrila zbog čega nikada ne bi uradila botoks ili neki sličan zahvat.

- Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bi izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu iglicu i intervenciju imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći - rekla je Zlata svojevremeno.

Zlata je jedna od retkih koja ne pati od skupocenih brendova, pa se tako obuče za manje od 1000 dinara kao i svaka prosečna osoba u Srbiji.

- Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu -  kazala je ona za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Zgodna Jelisaveta Orašanin: Pokazala zmijsko telo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA