Traže zabranu ulaska Željku Bebeku u Srbiju: Društvene mreže proključale, narod van sebe od besa: "Sramota"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Zbog najavljenog koncerta Željka Bebeka u Gospiću, povodom proslave "Oluje", digla se velika prašina u javnosti.

Ovaj potez je mnoge ostavio bez teksta pogotovo što je bivši pevač Bijelog dugmeta zakazao nastup u Srbiji 15. novembra.

Željko se oglasio povodom tih navoda za Telegraf:

- Pa ja ne znam još uvek. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još uvek na odmoru - govori Željko za naš portal, pa odgovara na pitanje da li će prihvatiti, ako ga pozovu:

- Pa ne verujem.

Pitali smo ga da li je to sad promenio mišljenje ili to nije ni bilo u planu.

- Nemam ja nikakvo mišljenje. Ovo je posao koji ako uplate radiš, ako ne ništa, onda je to "Kad na vrbi rodi grožđe". Za sad je da ne znam ništa, evo. Nije posao nikakav sklopljen, uređen, pa videćemo - rekao je Bebek Telegrafu.

Oglasile su se njegove kolege, kao i obični ljudi na mrežama, a oni su bili veoma besni i uzrujani, posebno na bivšem Tviteru, odnoso Iksu.

- Željko Bebek će, 4. avgusta, pevati na proslavi "Oluje", a 15. novembra zakazao je koncert u "Sava Centru". Nadam se da će Beograđani napuniti pet SC. Kad ne poštujemo sebe, svako i treba da nas za*ebava - glasio je komentar jednog tviteraša, a reakcije su počele da se nižu.

"Ako zaista bude pevao tamo, država treba da mu zabraniti održavanje koncerta u Beogradu", "Može da peva gde hoće, ali da mu se zabrani ulazak u Srbiju!", "Šta je pevala Jadranka Barjaktarović, Severina... Je l' dozvoljen ulazak u Srbiju?, "Samo peticija za zabranu ulaska", "Je*ao bi se za dinar", "Otpad", "Klosar i luzer", "Sramota"...

Takođe, mnogi su se pitali da li je ovaj nastup Bebeka u redu zbog publike u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva odluka Maje Berović nekoliko sati pred koncert u Budvi!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    1. avgust 2024 | 18:10

    Mostar 05.08.2023 pevala je"velika"Aleksandra Prijovica,koja jos nije odlucila dal je srpkinja ili hrvatica...prvo treba da"rascistimo"u svoje dvoriste gde i kad se peva,posle da pricamo o drugima

  • Krug

    1. avgust 2024 | 18:56

    I maja suput peva na njihovu proslavu, pa ce isto za 5 minuta doci po srpske dinare. Sta mi sebi dozvoljavamo!!

  • Siny

    1. avgust 2024 | 19:16

    Ni prvi ni poslednji koji tako radi. Samo se setite ko nas je mrzeo, a onda voleo za kintu. Ali samo ću podsetiti da nisu svi Hrvati ustaše. Samo su sve ustaše Hrvati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA