Kuću Miljane Kulić čuva policija dok su oni na letovanju: "Dve noći se auto zaustavlja ispred naše kapije..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, otišla je sa porodicom na more u Crnu Goru, međutim, sada se oglasila na društvenim mrežama neprijatnim povodom.

U svojoj objavi, Marija je naglasila da su tokom poslednje dve noći uočene sumnjive aktivnosti ispred njihove kapije, što su kamere zabeležile.

Kulićka je izrazila zahvalnost Policijskoj upravi Crveni krst u Nišu zbog njihove posvećenosti u zaštiti njenog doma tokom njihovog odsustva.

- S obzirom da već dve noći auto mili i zaustavlja se ispred naše kapije, znajući da smo na letovanju, a naše kamere sve beleže i čuvaju. Ovim putem se zahvaljujem Policijskoj upravi Crveni krst u Nišu koji su budno pratili cele noći ispred kapije i poslali lice u civilu koje prati van automobila situaciju. Hvala policijskim službenicima što čuvaju moju ćerku kad mi nismo kod kuće. Svi snimci su već prijavljeni, a lica koja

su upravljala vozilom će biti saslušana i dalje praćena - poručila je Marija putem Instagrama.

Marija Kulić Foto: instagram/marijakulic_mtaz

Podsetimo, Marija Kulić je ovih dana imala razloga za slavlje.

Unuku Željku je proslavila rođendan, a onda su obeležili još jednu godišnjicu.

Naime, pre godinu dana Miljana je imala strašnu operaciju, ali sve se završilo odlično.

- Na današnji dan, tačno u ovo vreme, smo se borili za Miljanin život. Operisana je u Nišu. Hvala svim lekarima Kliničkog centra Niš, posebno anesteziologu Aci, svim lekarima iz Urgentnog centra Beograd, sestri Bilji, Velikoj šefici, Zorici i Velikoj Ognjenoj Mariji što je Miljana sa nama - napisala je Marija u emotivnom postu.

Inače, Miljana je 2022. godine imala operaciju smanjenja želuca u Turskoj, ali sve se iskomplikovalo nedelju dana kasnije. Tada se oglasio i UKC Niš.

- Pacijentkinja Miljana Кulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.07.2022., kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema u UКC Niš, pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici, kada je zbog gojaznosti urađena operacija tzv. “skraćenje želudca“ (sleeve gastrectomia) . Nakon prijema u UКC Niš, urađene su sve dijagnostičke procedure, koje su ukazivale na neophodnost hitne hiruške intervencije.

- Istog dana, 30.07.2022., pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom ustanovljeno je krvarenje u trbuhu , uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u Jedinici intezivne nege Кlinike za anesteziju i reanimaciju. Univerzitetski klinički centar Niš ima sve neophodne medikamente potrebne za lečenje pacijentkinje, a Zavod za transfuziju krvi Niš ima potrebne količine krvi koje se mere stotinama jedinica - pisalo je u saopštenju na zvaničnom sajtu UKC Niša.

Miljana je tada bila na ivici života i smrti, što je i sama rekla.

- Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju- pričala je ona pre dve godine.

Srećom, sve se dobro završilo po Miljanu i celu porodiću Kulić.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimak Miljane Kulić nakon bežanja iz "Elite": Snimili smo je u rodnom Nišu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tx

    1. avgust 2024 | 17:50

    JA IDEM U SUBOTU U C , GORU NA GODIŠNJI PA BI ZAMILIO GOSPODU POLICAJCE DA MI PRIČUVAJU KUCU DOK SE NE VRATIM

  • Marina

    1. avgust 2024 | 17:38

    Gde idu pare ove države. Da polu svet i njihovu imovinu čuva policija. Nek uzmu privatno obezbedjenje. 😠

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA