Žika Jakšić pokazao trbušnjake u 60. godini: Voditelj uživao u kapetanskoj ulozi na jahti, komentari pljušte

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić iznenadio je sve novom objavom na društevnim mrežama.

Žika je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu trenutak opuštanja na jahti. Jakšić se nalazio za kormilom, obučen u crvene kupaće gaće, na glavi je imao kapetansku kapu, dok je uživao u sunčanom danu na moru.

On je samouvereno držao kormilo, dok se iza njega nalazio prelepi morski pejzaž. Kao i uvek, nasmejan i pun pozitivne energije, bilo je jasno da se Žika odlično zabavlja i uživa na svom letovanju.

Mnogi su pozitivno reagovali na ovu objavu, a čak su i pohvalili njegovu spontanost, dok su drugi komentarisali da odlično izgleda u svojim 60. godinama, te da mnogi mogu da mu zavide.

"Treba biti kao Žika u ovom životu", "Samo pozitivno", "Kralju", "Dobro ti stoji", "Izgledaš vrh", samo su neki od brojnih komentara.

Podsetimo, Žiku Jakšića mnogi pamte i kao producenta u „Zvezdama Granda“, ali i kao člana grupe Ritam srca koja je žarila i palila pre koju deceniju.

Mnogi međutim ne znaju da se Žika u mladosti bavio sportom, a jedan od prvih radnih aganžmana koji je dobio kada se preselio ’90-ih u Nemačku bio mu je posao spasioca na bazenu.

- Kad sam otišao u Nemačku, položio sam za spasioca i zbog nepozavanja jezika prvo sam čistio travu oko bazena i pomagao. Nije mi išao nemački i ja uzmem knjigu i jedno tri meseca svaki dan sam učio jezik dok nisam progovoro. Uporedo sam radio sa svojim bendom i četiri godine kao spasilac na bazenu - rekao je on jednom prilikom u medijima.

Žika se bavio različitim vrstama poslova, od spasioca je dogurao i da vodi jedan restoran u Nemačkoj, ali je ipak izabrao da se vrati u Srbiju, gde se ubrzo pokazao kao pravi mag u estradnom poslu.

O tome kako je uspeo da se iskaže na različitim poljima Žika je govorio za Grand.

- Kada vam se desi nešto nepredviđeno, kada vam ne ide, kao što se meni dešavalo u životu, morate da nađete snage da prihvatite situaciju u kojoj ste. Onda sednete i napravite jedan dugoročni plan, jer morate da shvatite da to što vam se desilo preko noći nećete moći za noć i da ispravite. Nogu slomite u trenutku, u sekundi, ali je lečite mnogo duže. Isto tako je i sa svim padovima u životu. Meni je trebalo desetak godina da se oporavim od jednog velikog pada. Došla je ideja za ‘Zvezde Granda’, nov životni put. Sada sam zadovoljan, živim stabilno, imam neku sigurnost i imam radost u životu - rekao je Žika.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva odluka Maje Berović nekoliko sati pred koncert u Budvi!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA