Kakva odluka Maje Berović nekoliko sati pred koncert u Budvi! Možete da se družite s njom, samo uradite OVO

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Muzička zvezda Maja Berović, poznata po svojim energičnim i nezaboravnim nastupima, najavila je posebno iznenađenje za svoje obožavaoce.

Večeras, 1. avgusta, ona će se ponovo družiti sa svojim fanovima u najvećem klubu u regionu, Top Hill u Budvi, gde inače drži i rekord kada je u pitanju broj prodatih karata.

Naime, Maja je nekoliko sati pred večerašnji nastup na svojim društvenim mrežama obavestila pratioce da će pre zvaničnog početka njenog nastupa, organizovati Meet&Greet sa svim fanovima koji požele da je upoznaju.

Oni treba da urade samo jednu stvar - da se prijave u inboks na zvaničnom Instagram profilu diskoteke "Top Hill".

- Da li ste vi meni raspoloženi za jedno iznenađenje? Vi u Budvi i Crnoj Gori posebno... - počela je Maja sa osmehom.

- Večeras se, na moje veliko zadovoljstvo, još jednu godinu zaredom družimo na Top Hillu gde smo stvorili mnogo lepih uspomena. Jedva čekam da vas vidim, a ovo veče želim da učinim posebnim - napisala je pevačica, a onda otkrila o čemu se radi.

- Dragi moji, rešila sam da pre početka večerašnje žurke, napravim Meet&Greet sa svima koji žele da se upoznamo i razmenimo lepu energiju pre nastupa! Dakle, sve koji žele da se družimo pre zvaničnog početka mog nastupa, čekam večeras od ponoći do jedan (00h-01:00h), u bekstejdžu Top Hilla! Prijavite se u inbox zvaničnog Instagram profila Top Hilla. Vidimo se, da popričamo, zagrlimo se, pa da još jednom napravimo najbolju žurku u Crnoj Gori! Volim vas - poručila je Maja putem Instagrama.

Ova objava je izazvala oduševljenje njenih fanova, koji će imati priliku da se lično upoznaju sa pevačicom i naprave nezaboravne uspomene pred njen nastup.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva dominacija Maje Berović: Svojom neverovatnom energijom, atmosferu je dovela do usijanja!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA