Srđan Todorović objavio retku fotku sa suprugom Anom: Poslali razglednicu sa mora, ne skidaju osmeh sa lica

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Poznati glumac Srđan Todorović tradicionalno letuje u porodičnoj kući u malom crnogorskom mestu Bigova.

Glumac je sada iznenadio svoje pratioce na Instagramu objavivši fotografiju sa suprugom Anom i njenom sestrom Vanjom.

Fotografija je nastala na njihovom odmoru, na pomenutoj lokaciji gde Todorović ima kuću i privatnu plažu. Ovo je prvi put nakon dve godine da je glumac podelio zajedničku sliku sa suprugom, što je izazvalo veliku pažnju i oduševljenje mnogih na društvenim mrežama.

Njih troje su nasmejani pozirali, te pokazali kako uživaju u suncu i moru, što je dodatno pojačalo utisak o opuštenoj atmosferi.

Srđan Todorović poznat je po tome što svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, pa je ova objava naišla na pozitivne reakcije njegovih pratilaca, a pogotovo što se njegova supruga Ana retko pojavljuje u medijima.

"Veliki pozdrav za vas", "Obe su prelepe i prezgodne", "Baš uživaš, blažen među ženama", "Sjajna fotografija", "Divni ste", samo su neki od brojnih komentara ispod objave glumca.

Ovo je poslednja fotografija koju je Todorović objavio sa suprugom, a datira iz 2022. godine.

Bigova, kao njihovo omiljeno letovalište, pruža porodici mir i privatnost, daleko od gradske gužve i svakodnevnih obaveza. Srđan i Ana često provode vreme na ovoj prelepoj lokaciji, a Todorović je u više navrata isticao koliko mu znači mir i tišina koju pruža njihov dom na moru.

(Telegraf.rs)

Video: Šta to radi Milomir Marić u Crnoj Gori?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA