Anastasija i Nemanja Gudelj se sele u Saudijsku Arabiju? Fudbaler pred velikom odlukom, dobio ozbiljnu ponudu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Fudbaler Nemanja Gudelj našao se pred važnom odlukom koja bi mogla značajno da utiče na njegovu karijeru.

Suprug Anastasije Ražnatović dobio je ponudu da se pridruži timu Al Šababa iz Saudijske Arabije, te se sada otvorilo pitanje da li će Gudelj napustiti trenutni život u Sevilji i zajedno sa Anastasijom preseliti na Bliski istok.

Par trenutno živi u Španiji, gde Nemanja igra za Sevilju, a Anastasija ga podržava, te se navikla i uživa u ovom predivnom gradu, što redovno pokazuje na društvenim mrežama.

Ipak, ostaje da se vidi šta će fudbaleru biti prioritet u ovom trenutku: nastavak karijere u Evropi ili novi izazov u Saudijskoj Arabiji.

Podsetimo, Gudelj već ima iskustvo igranja na istoku. Godine 2017. napustio je Ajaks i prešao u kineski klub Tijenđin Teda, gde je imao unosan ugovor. Tada je godišnje zarađivao 5.200.000 evra, uz ugovor na tri godine. Ova finansijska sigurnost bila je značajna u periodu kada su kineski klubovi trošili velike sume na strane igrače.

Prema nedavnim podacima objavljenim na sajtu "Capology", Gudelj trenutno zarađuje 78.846 evra nedeljno, što potvrđuje njegovu važnu ulogu u Sevilji. Iako se čini da je finansijski siguran, pitanje je hoće li ga nova ponuda iz Saudijske Arabije privući da promeni sredinu i prihvati novi izazov u karijeri, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija Ražnatović uživa na Ibici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA