"Interventna jedinica me je odvela sa bine": Vojaž se oglasio i otkrio zašto mu je prekinut nastup u Ohridu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Reper Mihajlo Veruović Vojaž, nastupio je sinoć, 31. jula, u Ohridu, u Severnoj Makedoniji, ali je koncert ubrzo i prekinut.

Vojaž se oglasio na svojim društvenim mrežama, te otkrio razlog prekida nastupa koji su Makedonci željno iščekivali.

Zbog velikog broja posetilaca i bezbednosnih procena, državne službe su odlučile da prekinu događaj.

- Zbog policijske intervencije sam bio primoran da prekinem nastup u Ohridu. Zbog preterane posećenosti i bezbednosne procene državnih organa, interventna jedinica je reagovala i prekinula moj nastup i odvela me sa bine - započeo je mladi reper, pa dodao da će neki naredni put napraviti još veći spektakl, ali i izvinio fanovima zbog neočekivanog ishoda.

- Ohrid bili ste sjajni, jako mi je žao što se nastup prekinuo jer je energija bila neverovatna, ali ne možemo protiv odluka državnih organa. Ja se nadam da ćemo uskoro moći da nadoknadimo ovo, i napravimo još veći spektakl. Voli vas Vojaž i hvala vam na razumevanju - poručio je Vojaž putem Instagrama.

Podsetimo, Vojaž je nedavno bio jedan od izvođača na Beer Festu na Cetinju, tokom kojeg je navodno napadnut.

Kako se navodi, njega su navodno iz publike gadjali limenkama, zbog čega je on prekinuo nastup.

Ipak, kako je Telegraf nezvanično saznao, Vojaž nije prekinuo svoj nastup u crnogorskom gradu, niti je gadjan limenkama.

- Kao i na svakom festivalu, deca su bacala čaše i po sebi, i možda je neka slučajno završila na bini. Nastup nije prekidao. Samo su čaše letele, limenke nisu ni mogle jer je bila zabrana unošenja istih - rekao je izvor s lica mesta.

Inače, mediji su preneli da je reper hitno prekinuo nastup nakon što su ga gađali iz publike.

- Vojaž je nastupao prvo veče festivala. Sve je izgledalo super. To je festival piva, ne idu tamo samo klinci. Pa, ako vam kažem da su pre njega nastupali Kerber, Buč Kesidi, Dubioza kolektiv, jasno vam je kakva je to publika. Nisu ovi, da kažemo, napaljeni klinci koji se makljaju. On je poslednji nastupao, od pola jedan posle ponoći. Da li su se već ponapijali ili šta je bilo u pitanju, ne znam. Krenuo je dečko sa nastupom, i posle nekih 15, 20 minuta jedna grupica je počela da zviždi i da ga gađa plastičnim čašama i limenkama piva. Jedna ga je pogodila - govorio je izvor i dodao:

- Prekinuo je nastup, sklonio se na kratko sa scene, onda se vratio i zamolio ih to da ne rade. Sigurno se dečko jako iznervirao, kako i ne bi, ali je normalno odreaovao. Nije ništa glumatao. Niko nije to očekivao takvu reakciju iz publike. Posle toga je jako brzo završio nastup. Sad, da li ga je skratio zbog tog incidenta ili je stvarno trebalo nastup da mu traje kraće od ostalih izvođača te večeri, to je već misterija, piše Kurir.

Međutim, kako smo dobili informaciju, pevač je dobro, nije pogođen ni sa čim, te je koncert protekao u najboljem redu.

Reper je pevao za brojnu publiku, ali je pojedinu decu ponela atmosfera, te su bacala plastične čaše svuda okolo.

(Telegraf.rs)

Video: Naterali smo Vojaža da stane na Telegraf vagu: Evo koliko stvarno ima kilograma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    1. avgust 2024 | 10:40

    Na cetinju su agresivni prema Srbima naročito prema vozilima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA