Anu Kokić ćerka šminkala za spot! Pored odbojke Tea pokazala i ovaj talenat, a ponosna mama sve javno objavila

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ćerke pevačice Ane Kokić i proslavljenog vaterpoliste Nikole Rađena izrasle su u prelepe tinejdžerke, a već imaju i svoje hobije.

Njihova mlađa ćerka Tea (14) zajedno sa svojom starijom sestrom Ninom (15) trenira odbojku, ali je sada pokazala još jedan talenat.

Ponosna Ana se pohvalila na njenom Instagramu.

- Najmladji i najslađi asistent na snimanju spota! - počinje Ana, pa nastavlja:

- Moja odbojkašica, moj borac i veliki zvrk, talentovana za umetnost koju mudro koristi za "crtanje" po licu! I to odlično radi, što možete i videti na ovim fotografijama kao i na spotu.

- Pre par godina je "krala" moju šminku, sakrila bi se u svoju sobu i šminkala. Bila sam iznenađena koliko dobro to radi i sa kojom lakoćom. I ne samo klasično šminkanje radi ulepšavanja, već bi potpuno transformisala lice senčenjem i bojama! - nastavlja Ana.

- Neka uživa u svom hobiju i neka se igra koliko god može!  Voli te mama - zaključuje pevačica.

Podsetimo, nakon što je objavila novu pesmu "Ko to meni", svoju publiku je obradovala još jednim hitom pod nazivom "Ana, Ana".


Pesma je već postala viralna na društvenim mrežama, a Kokićeva je otkrila da će ova pesma definitivno biti njena nova lična karta.

- Desi nam se da ponekad izgubimo sebe, ali zato samo sebi možemo biti i najveća podrška. Ovu pesmu posvećujem svim devojkama, ne samo mojim imenjakinjama. Svaka žena zaslužuje da sebe tretira kao kraljicu - rekla je Ana.

Tekst i muziku za ovu numeru napisao je Dragan Brajović Braja, a ono što je izazvalo najviše pažnje pored stihova "Ana, da li si to ti, ma vidi šta su ti uradile barabe" jeste i neobična ekranizacija numere.

Naime, Kokićeva se našla u kavezu koji je prekriven ekranima, a u jednom trenutku vidimo da je priključena na više različitih infuzija. Tako na bočicama u različitim bojama piše: ljubav, želja, zadovoljstvo, elan...

Nesvakidašnji spot možete pogledati u nastavku i čuti pesmu za kojom su sve Ane "poludele".

(Telegraf.rs)

Video: Ana Kokić planirala da nestane: Želela je SVE DA NAPUSTI, ali joj Milica Pavlović to nije dozvolila!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA