Tamara snimala zgodnog muža fudbalera i posvetila mu stihove koji bi svaki muškarac da čuje: "Moćan, dobar..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Tamara Milutinović, aktivna je na društvenim mrežama, te često pruža fanovima uvid u svoj privatni život, a sada je objavila video sa suprugom, fudbalerom Darkom Jevtićem, na kom bi mnogi muškarci pozavideli.

Pevačica je putovala sa fudbalerom, te je usput usnimila romantični trenutak tokom vožnje automobila.

Dok su slušali brojne numere, u autu se začuo hit ovog leta pod nazivom "Cakum, pakum", a izvođačica je upravo Tamara Milutinović, koja je uveseljavala svog supruga, pevajući pesmu i snimajući trenutke sreće.

Ovaj simpatičan i intiman momenat privukao je veliku pažnju njihovih fanova, te dok su jedni isticali kako je simpatično i intimno, drugi su rekli da je pevačica vrlo zavodljiva, te da zavide njenom suprugu, uspešnom fudbaleru.

Ova scena, koju su podelili sa svojim fanovima, pokazuje koliko su ujedinjeni i koliko uživaju u zajedničkim trenucima.

Podsetimo, Tamara je "srušila" estradu kada se na scenu vratila sa numerom "Cakum Pakum".

Pesma je izašla pre mesec dana, a sa Jutjub trending liste ne silazi ni danas! Naprotiv, ušla je u top 100 najslušanijih pesama u Srbiji.

Malo ko može da se pohvalim ovakvim uspehom, a Tamara je definitivno jedna od onih koja zna šta "pali" kod publike, a sada je još jednom dokazala da zna da "namiriše" dobar hit.

"Cakum Pakum" je na listi najpopularnijih pesama u zemlji i nakon par nedelja drži visoko 7. mesto, što je veliki uspeh, s obzirom da je u međuvremenu objavljeno mnogo novih, domaćih numera.

Tamara se uspehom i pohvalila, a u objavi na Instagramu "pecnula" je kolege koji plaćaju preglede na popularnoj muzičkoj platformi.

- Hvala vam što je "Cakum Pakum" 7. najpopularnija pesma u zemlji, bez plaćene reklame, bez lažnih pregleda. Hvala vam što je volite i slušate, a uskoro još noviteta - navela je Tamara Milutinović.

(Telegraf.rs)

Video: "Prati me sreća kad nestane struje": Tamara iskreno o poslu i estradi...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    31. jul 2024 | 17:06

    Правило.Певаљка и фудбалер ❗Од основне школе даље не иде,зато се добро разумеју🧔💃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA