Pevačica albanskog porekla izazvala buru među Balkancima: Komentar Srbina pokrenuo lavinu reakcija

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Bibi Reksa je američka pevačica sa albanskim poreklom, koja je izazvala brojne reakcije svojom objavom na društvenim mrežama, a sada je istu podelio i jedan srpski profil na Instagramu.

Ona je istakla kako se vratila u rodni grad svog oca, ali nije to ono što je razbesnelo mnoge Srbe, Crnogorce i Makedonce.

- Posle 12 godina vratila sam se u tatin rodni grad u Diberu (zapravo Debar, prim. aut.), u Makedoniji. Ponovno povezivanje sa mojim korenima i porodicom bilo je duboko emotivno. Poseta grobu mog dede bila je posebno bitna, jer nisam mogla da prisustvujem njegovoj sahrani dok sam bila na turneji. Porodica mi znači sve, a ova poseta me podsetila na važnost naših veza - napisala je pevačica u opisu koji je pratio porodične fotografije, kao i one sa groblja.

Međutim, ona se tu nije zaustavila već je u komentaru ispod tog posta napisala:

- Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševo, za mene je to sve moja Albanija - i tada se otvorio pakao u komentarima jer su se mnogi žitelji upravo ovih zemalja osetili isprovocirano, pa su komentari bili brutalni.

Međutim, jedan momak iz Srbije je podelio njenu objavu na Instagramu, te oštro prokomentarisao pomenutu situaciju.

- Hej, možeš samo da sanjaš. Pu*i srpski k***c - napisao je on, da bi poznata pevačica objavila njegov stori, uz odgovor:

- Samo se nadaj.

bebe rexha Printskrin: Instagram/beberexha/cicadraza89

Ova situacija pokazuje koliko su emotivna pitanja identiteta i nacionalnosti i kako lako mogu eskalirati na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Milica prekinula turneju i otišla u Atinu zbog fatalnog Grka!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joe

    31. jul 2024 | 14:10

    Razlika između Srba i njih što smo mi na Balkanu preko 1300 godina.Tako da narod koji se množio i parazitski zauzimao prostor domaćina ne može da se poredi sa narodom za čije postojanje pored pisanih tragova,postoje i grobovi i hramovi i toponimi i genetski materijal na celom prostoru Balkana od Jadrana do Karpata a oni imaju samo veliki krpompir 0! U najmanju ruku bi trebali da imaju status Kurda na Balkanu a sram bi trebalo da bude velikih sila koje su ih priznali kao naciju a pri tom ni ne slute da će tako proći i neke od zapadnih država,tako da za stotinak godina ako ne Albanci onda neki drugi doseljenici će okupirati i Austriju i Nemačku a pogotovo Skandinaviju i uspostaviti svoju državnost.

  • Keno

    31. jul 2024 | 14:00

    Ti ne živiš na balkanu a o velikoj albanija možeš da sanja .a sta ako vas udari zemljotres

  • Zika

    31. jul 2024 | 14:46

    Daj ljudi koga zabole za ovu krmaču šta će da kaže

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA