"Da mi je porodica na prvom mestu, bila bih s njima" Jovana Jeremić oštro o Janinoj izjavi: Žalila sam žene...

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, prokomentarisala je izjavu pevačice Jane Todorović, sa kojom se i složila, da joj je posao na prvom mestu.

- Kad neko kaže: "E, znaš šta, meni je porodica na prvom mestu, pa posle posao". Ja mislim da je tu ozbiljna laž, meni je posao, pa onda bogami porodica. Meni da je porodica na prvom mestu ja bih bila stalno sa njima - rekla je Jana za domaće medije, a njenu izjavu je podelila Jovana Jeremić.

- To su Jano izmislile žene koje nemaju šta drugo da ponude. Ženama koje menjaju stvari i istoriju, koje ostavljaju trag u vremenu u životima ljudi oko sebe, a posebno u životu svog muškarca, porodica se podrazumeva. Uvek sam žalila žene koje zavise od muškarca, čekaju milostinju i usput služe da budu mašine za rađanje dece, koje muževi uredno varaju sa uspešnim ženama - napisala je Jovana.

Jovana Jeremić, Jana Todorović Foto: Instagram/jeremicjovana

Podsetimo, Jovana svakodnevno intrigira svojim ponašanjem, stajlinzima, ali i svojom vezom sa 14 godina starijim biznismenom, Draganom Stankovićem.

Od kada su procurile u javnost njihove prve zajedničke slike i to sa venčanja Draganovog sina, Jovana više ne krije romansu, naprotiv, već ponosno ističe da su savršeni par.

Jeremićeva je nedavno na Instagramu objavila hit snimak sa proslave u njihovoj vili u Grockoj. Ona se latila mikrofona pa je svom partneru posvetila pesmu "Večera".

Nosila je pink haljinu, koja je je istakla njenu liniju, dok se Dragan opredelio za belu majicu i teksas bermude.

Ono što se takođe može primetiti je to da je Jovana promenila svoju frizuru, odnosno skratila je kosu.

Pomenutu numeru u originalu izvodi pevačica Viki Miljković, ali je pesma u poslednje vreme postala vrlo popularna, zbog izvedbe Vikine mlađe koleginice, Zorane Mićanović.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Jeremić se latila mikrofona, pa svom "kralju hleba" posvetila ove reči

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znas sta, Jovana,

    31. jul 2024 | 12:40

    Radi sta hoces, blesavi se koliko hoces, ali ne lupetaj, zbog sebe nemoj. Ne potcenjuij zene, majke, supruge, cerke, radnice i domacice, sve u jednom. Ti to nisi i nikad ne mozes biti. Da ti nije Zeksa, mogka bi da se slikas. Cuti i kazi hvala ti Boze.

  • Dusan

    31. jul 2024 | 12:39

    Maknite tu karikarturu koja podcjenjuje sve zdravo u zemlji Srbiji.takva u Gemanskim zrmljama nebi fobila pravo na čiscenje studija..Izgubi se sejtanu.

  • Baba

    31. jul 2024 | 13:25

    Kako li se osećaju deca ovog čoveka, koga blamira ovo stvorenje svaki dan? Kako to njima obrazlaže?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA