“Borili smo se za Miljanin život!” Potresna poruka Marije Kulić na veliki praznik: Posebno se zahvalila Milici

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Marija Kulić ovih dana ima razloga za slavlje.

Samo što je unuku Željku proslavila rođendan, tu je još jedna godišnjica.

Naime, pre godinu dana Miljana je imala strašnu operaciju, ali sve se završilo odlično.

- Na današnji dan, tačno u ovo vreme, smo se borili za Miljanin život. Operisana je u Nišu. Hvala svim lekarima Kliničkog centra Niš, posebno anesteziologu Aci, svim lekarima iz Urgentnog centra Beograd, sestri Bilji, Velikoj šefici, Zorici i Velikoj Ognjenoj Mariji što je Miljana

sa nama - napisala je Marija u emotivnom postu.

Podsetimo, Miljana je 2022. godine imala operaciju smanjenja želuca u Turskoj, ali sve se iskomplikovalo nedelju dana kasnije. Tada se oglasio i UKC Niš.

- Pacijentkinja Miljana Кulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.07.2022., kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema u UКC Niš, pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici, kada je zbog gojaznosti urađena operacija tzv. “skraćenje želudca“ (sleeve gastrectomia) . Nakon prijema u UКC Niš, urađene su sve dijagnostičke procedure, koje su ukazivale na neophodnost hitne hiruške intervencije.

- Istog dana, 30.07.2022., pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom ustanovljeno je krvarenje u trbuhu , uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u Jedinici intezivne nege Кlinike za anesteziju i reanimaciju. Univerzitetski klinički centar Niš ima sve neophodne medikamente potrebne za lečenje pacijentkinje, a Zavod za transfuziju krvi Niš ima potrebne količine krvi koje se mere stotinama jedinica - pisalo je u saopštenju na zvaničnom sajtu UKC Niša.

Miljana je tada bila na ivici života i smrti, što je i sama rekla.

- Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju- pričala je ona pre dve godine.

Srećom, sve se dobro završilo po Miljanu i celu porodiću Kulić.

(Telegraf.rs)

Video: Zoli neće biti dobro od ovih kadrova: Miljana Kulić se vratila u Niš pokazala šta je tamo dočekalo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA