Milica prekinula turneju i otišla u Atinu zbog fatalnog Grka! Pojavila se u vreloj haljini, a njegov pogled...

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Milica Pavlović je na nekoliko dana prekinula žestok tempo svoje letnje turneje i otputovala u Grčku, u Atinu.

Iako su mnogi pomislili da je Milica u pomenuti grad otputovala kako bi malo "uhvatila sunca" i predahnula, istina je da je povod bio drugi, a mnogi bi ga nazvali pravim užitkom za lepši pol.

Naime, muzička zvezda je prethodnu noć provela na koncertu popularnog grčkog pevača Konstantinosa Argorosa, trenutno verovatno najveće muške zvezde na tom prostoru.

Ali, nije Milica na njegovom koncertu bila kao obožavateljka, pošto njih dvoje i te kako imaju određene konekcije.

Popularni Argiros zapravo izvodi originalnu, grčku verziju pesme “Praštaj”, koju je Milica na srpskom jeziku objavila pre dva meseca.

Pavlovićeva je uživala na koncertu i mamila poglede i uzdahe mnogobrojne publike, a pevač je dok je izvodio pesmu “Praštaj” sve vreme gledao u našu zvezdu.

Odmah po završetku koncerta Milica je otisla do bekstejdža kako bi se pozdravila i popričala sa Argirosom, sto samo potvrđuje da su njih dvoje sve vreme u kontaktu.

S obzirom na to da je Pavlovićeva ostala još jedan dan posle koncerta u Atini i da je umesto na plažu otišla u muzički studio već se nagađa da Argiros i ona spremaju duetsku pesmu.

(Telegraf.rs)

Video: Kako "gori" Rada Manojlović bez ijedne operacije i silikona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA