"Bez plaćene reklame i lažnih pregleda!" Tamara Milutinović se pohvalila uspehom: Pecnula kolege, ima i razlog

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pevačica Tamara Milutinović "srušila" je estradu kada se na scenu vratila sa numerom "Cakum Pakum".

Pesma je izašla pre mesec dana, a sa Jutjub trending liste ne silazi ni danas! Naprotiv, ušla je u top 100 najslušanijih pesama u Srbiji.

Malo ko može da se pohvalim ovakvim uspehom, a Tamara je definitivno jedna od onih koja zna šta "pali" kod publike, a sada je još jednom dokazala da zna da "namiriše" dobar hit.

"Cakum Pakum" je na listi najpopularnijih pesama u zemlji i nakon par nedelja drži visoko 7. mesto, što je veliki uspeh, s obzirom da je u međuvremenu objavljeno mnogo novih, domaćih numera.

Tamara se uspehom i pohvalila, a u objavi na Instagramu "pecnula" je kolege koji plaćaju preglede na popularnoj muzičkoj platformi.

- Hvala vam što je "Cakum Pakum" 7. najpopularnija pesma u zemlji, bez plaćene reklame, bez lažnih pregleda. Hvala vam što je volite i slušate, a uskoro još noviteta - navela je Tamara Milutinović.

Tamara Milutinović Foto: Instagram printskrin/tamaramilutinovic

Podsetimo, Tamara je nedavno govorila za Telegraf o novom hitu, kada je otkrila da je prezadovoljna kako publika reaguje na nju.

- Nisam nikakvu reklamu gurala, pustila sam prosto pesmu da prirodno doživi svoju ekspanziju. Super je to prošlo. Imamo dosta pregleda. Ako mene pitate, ja sam prezadovoljna. I nije mi to toliko bitno koliko mi je bitno kako ljudi reaguju kada je pevam u klubu. Videla sam, onako prvi put sam osetila da je znaju, da je pevaju. Baš kada je nestala struja, ja sam krenula "Cakum pakum" da vidim šta se dešava, koliko pevaju. Tako da, stvarno sam prezadovoljna. Publika je pevala, ja sam samo krenula. Bitno je da ja krenem, da oni mene čuju, bar koliko toliko da sam ja počela neku pesmu, da bi oni nastavili - rekla je Tamara, a ceo intervju koji je dala za Telegraf možete poslušati u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Tamara Milutinović otkrila detalje sa venčanja: "Nije bilo šerpi, ali praznih koverti jeste"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA