Zaposlene stavila na muke: JK u divljem kostimu došla na aerodrom, usledila hit scena na pasoškoj kontroli

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevačica Jelena Karleuša održala je spektakularan koncert u Čelincu 27. jula, povodom Dana opštine Čelinac.

Kao prava diva, na nastup je stigla privatnim avionom, ipak razlog je taj što drugačije ne bi bilo izvodljivo da kasnije stigne na drugi nastup, zakazan za isti dan i to u Crnoj Gori, u Budvi.

JK je na prepunom trgu nastupala u metalik sivoj kombinaciji, sa kaubojskim šeširom.

Pošto je celo putovanje bilo isplanirano u minut. kako bi sa jedne lokacije stigla na drugu, Karli, nije stigla ni da se presvuče, pa je u stajlingu s**si kaubojke otišla na aerodrom.

Maleni top istakao je Jeleni bujni dekolte koji je iznenadio i službenike na aerodromu, posebno carinika na pasoškoj kontroli, koji joj je proveravao pasoš.

Podsetimo, i sama Jelena je ispričala kako je sve izgledalo tog dana:

- Ovako ja šepam do aviona u sred noći po pisti i pričam sa Milicom Pavlović, obučena kao "spejs kauboj" jer sam upravo sišla sa bine u Čelincima i "jurim" da poletim i stignem na nastup koji počinje za 3 sata u Budvi. Veliko hvala svim zaposlenim na aerodromu Banja Luka i veliko hvala svima na aerodromu u Podgorici što su me strpljivo čekali i pravili se da je sasvim normalno da vide silver čudo sa šeširom! Pomogli su mi da izvedem veliki "podvig" i izvedem dva koncerta isto veče, noć. Da, bilo je naporno, trenutno ne osećam ni krilca ni nogice, ali nadam se da je publika bila zadovoljna! Za kraj, hvala Milici koja je "kriva" za ovaj "poduhvat" - napisala je JK.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša otkrila: Sa Duškom sam u fazi sporazumnog razvoda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анита

    31. jul 2024 | 07:14

    Челинац, не ,,Челинци" за Бога, ццц, одеш, скачеш, плејбек убија, покупиш паре а не знаш ни где си био!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA