Đedović izneo važno saopštenje! Pomenuo ugovor, pa opleo po njima: "Odoh da kupim stan, a vi jedite parizer"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Nekadašnji učesnik "Elite", Marko Đedović, na Instagramu je objavio je važno saopštenje povodom gostovanja u emisiji "Narod pita".

Đedović je rešio da oplete po pojedinim takmičarima, koje nije imenovao.

- Važno obaveštenje! - počeo je Marko, pa nastavio...

- Želim da se izvinim svima koje sam sinoć uvredio bilo kojom rečju, zato što nisam još. Ne odgovaram nikome, jer se svađam za velike pare (sinoć je bilo po ugovoru), a vi ih nemate. Ne mislim sve ono o vama, mislim još i gore, ali kada mi uplatite na račun, mogu još da vas izvređam. Do tada jedite parizer, ja odoh na more da kupim stan. Zbogom smrtnici - stoji u zvaničnom saopštenju Đedovića.

Podsetimo, Marko je u pomenutoj emisiji oštro "udario" na neke zadrugare, a ušao je i u brutalnu raspravu sa Jovanom Tomić Matorom. Ipak, ono što je najviše privuklo pažnju, jeste sve reči koje je uputio Ivanu Marinkoviću:

- Rijaliti su obeležili sukobi Žane i bračnog para Marinković - rekla je voditeljka.

- Tu su se desile pretnje maloletnom detetu, koje ide u srednju školu. Čuo sam se sa Žanom i video svojim očima, ali to je njena stvar. Neka dva dečaka su napala njenu ćerku ispred škole, spominjajući Ivana Marinkovića. Postojale su žalbe i dok je trajao rijaliti. Pretili su detetu to veče kad je bila žurka i zato je Žana poludela - objasnio je Marko.

Ivan mu nije ostao dužan, pa mu se obratio putem mreža.

- Čujem noćas me plavooki lepotan, kosovski junak, pominjao celu noć. Je l' te ostavio dečkić tvoj Anđelo (prim.aut.Anđelo Ranković)? Što se tiče vodenjaka moje mame, pukao je gde je trebao, ali je tvojoj mami pukao umesto u "krugu dvojke", u tatinu g***, zato si furun*****. Dečkič budi dobar! I megdan pravog junaka sa Kosova je za vjek i vekova otvoren! - rekao je Marinković, a Đedović mu je odgovorio:

- Korišćenje priče o kosovskim junacima, u opisu osobe koju kasnije nazivaš ovakvim imenima i ismevanje naroda koji je stradao i još uvek strada da bi ostao na svojim ognjištima, žaleći za najmilijima je za zabranu javnog oglašavanja, govorio si o traumama i tugom za nestalim ocem, a sa tuđim nestalim i poginulima se sprdaš. Nadam se da si se sprdao sa junacima sa Kosova i Metohije u stanju delimične uračunljivosti ili se bar vadi na to. Sram te bilo. Što se tiče uvreda upućenih meni, ne zanimaju me, kao ni ti.

(Telegraf.rs)

Video: Matora počela da obasipa muziku parama, a venčanje još nije ni počelo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smrtni i besmrtni

    30. jul 2024 | 13:36

    ,,zbogom smrtnici,,rece ovaj gospodin, koji je verovatno besmrtan,cim se obraca na ovaj nacin

  • Dante

    30. jul 2024 | 13:59

    Lažni moralista, po nosu mu se gleda.

  • Nisu mu rekli

    30. jul 2024 | 16:54

    Ovoga se i majka odrekla,samo Jos to ne zna ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA