Anita se baš opustila! U društvu Anđela pozirala bez brushaltera: Pokazala kako proslavljaju 7 meseci veze

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović u rijaliti je ušla kao žena Jovane Tomić, koju je javno prevarila sa nekadašnjim Matorinim najboljim prijateljem, Anđelom Rankovićem.

Njih dve su se razvele još tokom rijalitija, a mnogi se se pitali da li će veza Anite i Anđela opstati i u spoljnom svetu.

Sudeći po fotografijama i snimcima koje objavljuju, njih dvoje se maltene ne odvajaju. Uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Sada je Anita objavila niz fotografija na kojoj pozira u uskoj beloj majici koja se providi, pa se tako vidi da Stanojlovićeva ne nosi brushalter.

U kadru je bio i njen dečko Anđelo, koji je pričao telefonom, ali nije krio sreću, pa je tako "razvukao" široki osmeh na licu.

Juče, 29. jula odjeknula je vest da su Anita i Anđelo raskinuli, zbog toga što su se otpratili sa Instagrama.

Stanojlovićeva se tim povodom oglasila i oštro demantovala tu tvrdnju.

- Nismo raskinuli. Imali smo problem sa Instagramom, tačnije ja nisam mogla da povratim brojne pratioce. Iz tog razloga su me posavetovali da zaključam profil kako bih dobila više pratilaca. U međuvremenu su se Anđelu sa profila obrisale sve zajedničke fotografije. Kada budem otključala profil, sve će biti normalno - rekla je Anita za Alo!.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Anite Stanojlovic nakon pobede, pomenula Matoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA