"Ćerka je na ćaleta dileja, opasna": Đani najavio duet sa Desingericom, pomenuo i pomirenje sa Sandrom Afrikom

 
A. M.
N. L.
A. M. N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Radiša Trajković Đani je stigao u Crnu Goru gde će ostati nekih desetak dana i iskombinovati uživanje i posao.

Uvek dobro raspoložen, ispričao da se odlično proveo na koncertu Aleksandre Prijović, kao i porodici i naravno, Desingerici.

- Meni super, dobro društvo, dobra ekipa - rekao je i prokomentarisao da nije bio ljut kada je izlazio.

- Juče sam stigao, biću tu do 10. avgusta, kratko, ali slatko. Srećan rođendan mom sinu, od tate je dobio kovertu, pa neka kupi sebi šta hoće, voleo bih da smo zajedno, ali šta ćeš, ja ni svoj rođendan nisam slavio - rekao je Đani, pa progovorio nastupu sa Sandrom Afrikom sa kojom uskoro ima zakazan nastup:

- Naravno, hvala Bogu, nikada se nismo ni svađali, ona se meni prva javila. Videli smo se i pozdravili i rešili problem. Moja cena nastupa je ista godinama, kome se ne ispalti ne mora da zove, pa neka zove di-džeja i plati ga 200 evra - rekao je Đani, pa progovorio o Desingerici:

- Ljudi i deca to vole, pljuju ga, pa šta ste ih pustili tamo... on je zabavljač. Otišao bih da njegov nastup, čak smo razgovarali i o nekom duetu, interesantan lik. Nije došlo do dueta jer nemam vremena, ali biće - rekao je Đani, a onda progovorio o ženi Slađi i saradnji sa ćerkom:

- Slađa je kući sa dečkom, bili smo zajedno u Turskoj 12 dana, ide sad za Italiju sa ćerkom, krajem avgusta svi zajedno... a ćerka će biti na ćaleta dileja, opasna mala - rekao je pevač.

(Telegraf.rs)

Video: Posle Živojina Mišića i carice Milice, Jovana Jeremić kao Merilin Monro

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA