"Srednjevekovna Farma biće prava bitka za opstanak": Željko Mitrović pokazao konačni izgled rijalitija

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Alfa i Omega Pinka, Željko Mitrović je najavio novu sezonu rijalitija "Farma", ali u mnogo drugačijem ruhu od onog na koji je publika navikla.

On je sada objavio snimak pokazavši kako napreduju radovi na imanju, poslednj pripreme pred početka i kako će sve izgledati.

- Septembarska FARMA na NARODNOJ TV će svakako biti prava bitka za opstanak jer se odvija u realno srednjevekovnim uslovima, a učesnici Elite, koji su pred ispadanjem, imaće šansu da se vrate ako se u Farmi pokažu kao ekstremno spretni i vredni farmeri! Radovi na igradnji srednjevekovne FARME su pri kraju! Ovog septembra će se tokom 30 dana, desiti 30 velikih stvari a sve povodom 30 godina Pink media Grupe! Vidimo se! - napisao je Mitrović na Instagramu.

Ono što se može zaključiti iz videa je da ko god uđe u ovu srednjevekovnu Farmu, imaće izvesnih poteškoća jer Srednji vek nije baš poznat kao napredni period. Neku su ga zvali i "mračnim". Naravno, umesto liksuznih soba, tu je puno blata i kamenja jer u Srednjem veku nije bilo betona, knauf zidova i ostalih čudesa modernog sveta koje svi danas uzimaju "zdravo za gotovo".

Od raznih bolesti koje su tada harale, tada nije bilo kupatila, tekuće vode u kućama, kanalizacije, a higijena nije bila baš na zavidnom nivou, pa sve do spaljivanja žena jer su smatrane vešticama do čuvenog verovanja da je Zemlja ravna ploča. Uostalom, ako pogledate bilo koji film iz tog perioda, ljudima koji su živeli tada nije bilo nimalo lako.

Svakako, to će biti zanimljiv koncept, pa se ne dovodi u sumnju da će i zadaci stavljeni pred takmičare biti takvi.

(Telegraf.rs)

Video: Posle Živojina Mišića i carice Milice, Jovana Jeremić kao Merilin Monro

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA