Lepi Mića doneo konačnu odluku: Otkriveno da li ponovo ulazi u rijaliti ili završava karijeru

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, po završetku "Elite" najavio je kraj svoje rijaliti karijere.

Šuškalo se i to da je Mića od supruge Snežane dobio ultimatum da završi rijaliti karijeru, međutim, izgleda da se zadrugar predomislio i da ipak ne želi u "penziju".

- Vidim da su se mnogi obradovali jednoj običnoj laži i informaciji koja nije tačna. Moja supruga ne može da donosi odluke u moje ime, niti ja u njeno. Ona radi svoj posao, a ja svoj... Tako da, odluku da li ću biti u rijalitiju ili ne, donosim isključivo ja - rekao je Lepi Mića, pa dodao:

- Zaista sam mislio da se povučem, ali dušmani su džaba krečili. Sad im poručujem jasnije i glasnije nego ikad, džaba se radujete sitne duše, Lepi Mića će biti u rijalitiju do smrti - izjavio je Miroslav Pržulj za Pink.rs.

Podsetimo, Lepog Miću naša ekipa snimila je 21. jula u centru Beograda, u jednom luksuznom lokalu.

Pevač je sedeo ni manje, ni više već sa Anđelom Đuričić, njegovom koleginicom iz rijalitija koja je postala popularna zbog "zabranjene" veze sa Zvezdanom Slavnićem.

O čemu su tačno pričali naš izvor ne može da nam kaže, ali razgovor je bio prijatan i sudeći po gestikulaciji veoma odmeren, pa nam ostaje da se zapitamo - šta li se to krčka?

Hoće li Lepi Mića prekšiti svoju reč i opet od septembra ući u novi rijaliti ili možda lepa Crnogorka? Ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Video: Svi su zabrinuti zbog njegovog povlačenja: Lepi Mića razočaran nakon finala doneo konačnu odluku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA