U dramu Šparavalo i Bojane se umešala i Anđelina majka Aleksandra: "Zapamtićeš me, prestani da je ucenjuješ"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Bivša učesnica rijalitija "Elita", Anđela Šparavalo, zbog svoje homoseksualne veze sa Bojanom Pavlović žestoko je zaratila s porodicom.

Ona se sukobila sa majkom Aleksandrom, ocem Aleksandrom, te je tom prilikom javno iznela sav prljav veš iz porodične kuće i njihovih odnosa, te je čak i tokom gostovanja u emisiji pred superfinale otkrila da ne želi da priča ono što ona ne oseća, tj. da ne želi da se "opere" od odnosa sa Bojanom, što su roditelji od nje, kako je sama pričala, zahtevali po samom izlasku.

Nedugo nakon tog gostovanja, Anđela se oglasila na svom instagram profilu video snimkom iz porodične kuće u Aranđelovcu, gde je otkrila da ju je Bojana ostavila na spavanju i pobegla od nje, a da se ona vratila u porodični dom, te od tada njihov medijski rat se ne zaustavlja.

Naime, Bojana je rešila da pokaže pravo lice Anđele Šparavalo, te je objavila fotografije i skrinšotove poruka sa Anđelom, u kojima je ona moli da se pomire, o čemu smo, takođe, pisali.

Sada se na svom instagram profilu, u rat između bivših devojaka, koje su bile u homoseksualnoj vezi, umešala i Anđelina majka, Aleksandra Šparavalo, koja se, podsetimo, zbog Anđelinog gostovanja po ispadanju, onesvestila u studiju, piše Pink.

Ona je rešila da stane Bojani na put, te je objavila prepiske kao dokaz da je Bojana preko bivše učesnice "Elite" Jovane Cvijanović, pokušala da dopre do Anđele, te joj se i obratila.

Aleksandra Šparavalo, Anđela Šparavalo Foto: Prinskrin/Instagram/sandra_frizerka

- Boki prestani više da ucenjuješ moje dete, pošto te Anđela svuda blokirala, pa joj pišeš poruke preko elitara, kao Jovani pevačici, sve si lepo smislila ove poruke, čiju si jednice sliku stavila da je moje dete na infuziji, muko crna, provalili smo te, ovo ti je bio uvod za novinare da bi izbacila Anđeline glasovne poruke koje ja znam, bila sam prisutna tada, glasilo je: "Zapamtićeš ovaj dan šta si mi uradila, uništila si sve moje, a ovaj gore sve gleda", u tom smislu je glasila glasovna poruka, u tom fazonu je išlo, pitala sam Anđelu što to radiš, ona mi je rekla da hoće da se istrese jer mi je život upropastila i mozak isprala, tako da Boki slobodno objavi i prestani da ucenjuješ Anđu preko drugih elitara i ostavi je više na miru. Ovo je bilo moje poslednje oglašavanje što se tiče ovog zla - napisala je njena majka, a iza toga stajali su delovi prepiski.

(Telegraf.rs)

Video: Na njemu puca svaki mišić, sa njima i nepoznata žena: Uhvatili smo Veljka sa decom, bez Seke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA