Drama ne jenjava, sad je još gore: Car isprozivao Aleks najstražnije moguće, a potkačio i Minu Vrbaški

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Drama u odnosu bivših partnera Filipa Cara i Aleksandre Nikolić ne jenjava.

Bivši zadrugar je sada ponovo udario na majku svog deteta.

Naime, Car je žestoko isprozivao Aleksandru zbog toga što je, kako je naveo, ona snimala lajv sa njegovim neprijateljima.

- Ne želim da opletem po tebi kako bi trebalo da opletem, a budeš li se tako cerila i kerila i tako sprdala i sa tim k**vetinama koje sam odavno pregazio... Neću da opletem po tebi jer ti ne želim negativu i da se loše osećaš, da to prenosiš na dete jer je blizu tebe i da radim bljuvotinu. Dosta nam se i ovako slade, na šta to liči, to je dno dna! Okružena devojka od Ane Spasojević, do Mine Vrbaški, do svih sa kojima se družiš, sve sa mojim dušmanima i neprijateljima - rekao je u lajvu na Tiktoku, pa se obratio i Mini Vrbaški:

- Da jedna Mina kaže, prvo, s tim Zolom si se družila, sedela u kafiću kada si me dodala u tu grupu. Meni si se prvo javila, ne ja tebi. Da, sramota je s kim igra, od mojih bivših do ne znam koga. Ja ti, žvalo žvalava, želim da se ostvariš i kao žena i kao majka. Žvalo, kada vidiš da ljudi imaju probleme, zlo jedno istinsko i pokvareno, onda ne dodaješ ulje na vatru, nego ako si toliko dobra sa Aleksandrom, pozoveš, a ne javno da prezentuješ kao da smo se mi čuli, da sam te zvao kao da te hoću isk**ati, hrpo go**na. Iz kog je ta kontejnera ispala, zaboravio sam da je živa, Bože me oprosti - izjavio je Car.

Filip se pre neko veče uključio u uživo emisiju "Narod pita" kako bi se suočio sa bivšom devojkom Majom Marinković, te dok se raspravljao sa njom otkrio je da ga upravo Aleksandra zove tokom poziva, što je mnoge šokiralo.

Nikolićeva se nakon toga oglasila i poslala poruku voditelju da je rekla Caru da je više ne uznemirava, te da pored sebe ima drugog muškarca, a sve je to isproviciralo Cara da počne sa goreopisanom dramom.

(Telegraf.rs)

Video: "Gde se beru te jahte?! Stvarno mi dođe da zagrizem paradajz"!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    29. jul 2024 | 01:04

    Ono kad ti se život kreće između broja lajkova, tvitova i šerovanja.

  • Стварно

    29. jul 2024 | 02:00

    МОГУ ДА ЈЕ ПОКВАРЕ,НАВЕДУ НА ПОГРЕШАН ПУТ У НЕМОРАЛ🧄🧄🧄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA