"Koplja su se lomila preko mojih leđa": Tea Tairović o trnovitom putu ka uspehu, pa spomenula kolege

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Muzička zvezda Tea Tairović nakon zakazane dve Arene u Beogradu, njenog fantastičnog starta na crnogorskom primorju, govorila je o karijeri, ali i o privatnom životu.

Tea je istakla da je muzika njena ljubav čitav život, te da je kao mala znala čime će se baviti.

- Oduvek sam želela u životu da se bavim muzikom i dan danas je ostalo tako, samo želim isključivo da se bavim muzikom. Ljudi prepoznaju moju iskrenost gde nema kalkulacije, to prepuštam nekom drugom - rekla je pevačica i prisetila se teškog puta ka uspehu:

- Ako su se nekom koplja lomila preko leđa, mislim da su meni. Ali mislim da je to nephodno za uspeh, ovaj posao i život me je naučio da se ništa ne podrazumeva. Kada i ostvarite uspeh, ne treba stati već nastavljati napred i negovati. Znate kako, svet ne čeka na vas, morate se izboriti za sebe, ja sam to odavno shvatila. Trenutno sam zahvalna Bogu na trnovitom putu. Sve prolazi i dobro i loše...

Tea se osvrnula na kolege i priznala da joj nisu svi uvek bili blagonakloni:

- Mnogo sam talična osoba i srećna, mnogi su pokušali da mi naude, ali nisu uspeli. Nemam tačne informacije o kome je reč, ali nije ni važno.

Ona je prokomentarisala i pevače koji su doživeli fijasko na svojim zakazanim nastupima u Crnoj Gori.

- Nisam znala za to. Znate kako, ja sam pevačica, ja ne brojim ljude. Svi smo nekada imali takve situacije, desilo se i meni da pevam i po punim i praznim kafanama. Svi smo to prošli...

O privatnom životu nije želela da priča, a na pitanje o mogućnosti da sledeće godine stane na ludi kamen, samo se nasmejala i rekla:

- Ja sam žena koja je ceo život ispunjena ljubavlju i to se po meni vidi - rekla je Tea je u "Premijera Vikend Specijalu".

Podsetimo, Tea Tairović pevaće u Beogradskoj areni još jednu noć, pošto je prvi koncert zakazan za 21. septembar gotovo rasprodat.

Ona je pre nekoliko dana na svojim društvenim mrežama zvanično objavila najavu drugog koncerta, zakazanog za 22. septembar, a vest je oduševila brojne fanove regionalne zvezde.

"Ovo je tek početak, bravo kraljice", "Bravo draga Tea, sve si ovo zaslužila", "Neka gori Balkan", "Kidaj, samo napred", samo su neke od brojnih reakcija.

Ovim povodom zvaničnom izjavom se oglasila i Tea koja ima jaku poruku za svoju publiku.

- Hvala mojoj publici što su karte za moj prvi koncert u Beogradskoj areni zakazan za 21. septembar skoro pa rasprodate! Neizmerno sam srećna jer su učinili da sa ponosom mogu da najavim drugu Beogradsku arenu, za 22. septembar! Karte su od danas zvanično u prodaji. Jedva čekam da se družimo i pevamo, puno mi je srce - poručila je mlada zvezda koja koncertima u Beogradskoj arenu zvanično startuje sa svojom turnejom "Neka gori Balkan".

(Telegraf.rs)

Video: Veliki intervju Tee Tairović pred dve Beogradske arene: "Teško sam došla do svega što sada imam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA