Cakana se kaje što je odbila ove dve pesme: "To je prosto kad ti se nešto ne da..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana je od devedesetih godina do danas objavila mnoge hitove.

Mnoge pesme je i odbila, a otkrila je da se kaje što nije snimila dve pesme. 

- "Ja nemam drugi dom" i, recimo, "Čačak, Čačak" sam odbila. Mislim, u to vreme ja, kao, ozbiljno pevam, i onda mi se nudi "Čačak" i nije mi bilo to logično za mene. Pritom je to odsvirano sirovo. Međutim, posle toga to postade takav hit, strava. Ali najviše mi je žao za pesme "Noćas moje molbe nebo ne čuje" i "Jedno si ti, drugo sam ja". Tako da, eto, recimo ta pesma "Ti ćeš sa njim, a gde ću ja" i "Noćas moje molbe nebo ne čuje" sam odbila. To je prosto kad ti se nešto ne da, ma šta god, ali za "Čačak" mi nije žao, jer to ne bi bilo za mene - rekla je Cakana.

Ona se, toikom gostovanja u Grandovoj emisiji prisetila i snimanja spotova u Moskci i perioda koji je ostavio neizbrisiv trag u njenom životu.

- Ja sam, recimo, za ceo album u Moskvi snimila spotove, "Sibirske vetrove" i tako dalje. Najlepša pesma i kad bih htela nešto da otpevam, to je "Ja nemam drugi dom" - prisetila se Cakana tom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Cakana: Otac mi nije dao da studiram u Prištini, plakala sam kad sam videla Srbe ograđene žicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA