Javnost nikad nije saznala ko su očevi dece ovih poznatih dama: Čuvaju privatnost, o partnerima ni da zucnu

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 3

Neke naše poznate dame su se ostvarile kao majke, ali o partnerima nikada nisu rekle ni reč.

One uživaju u ulozi majke, ali su svoju intimu ljubomorno sačuvale za sebe.

Na ovoj listi je i jedn poznati muškarac, ali otom-potom.

Milica Milša

Milica Milša retko govori o svom privatnom životu, ali je poznato da ima sina Antonija Isakovića, kojeg je rodila na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili “prostirka” na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je Milica 2017. godine u intervjuu za “Story”.

Seka Sablić

Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić o svom porodičnom, a pre svega emotivnom životu, nikada nije govorila.

Seka ima sina Stefana, kojeg je rodila kada je imala 34 godine, ali identitet njegovog oca nikada nije otkrila. Stefan i njegova supruga podarili su Seki Sablić dvoje unuka, Leona i Dinu, a ona ne krije da joj je “uloga” bake najdraža od svih koje je ostvarila.

Marija Šerifović

Marija Šerifović dobila je bebu, a trudnoću je iznela surogat majka. Dete se rodilo na klinici u Los Anđelesu. Pop zvezda gostovala je u “Amidži šou” kod Ognjena Amidžića, gde je usled unakrsnih pitanja pristala da kaže ponešto o muškarcu na kojeg će verovatno Mario sutra ličiti.

- To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, Evropejac - rekla je tada Marija.

Ljiljana Jakšić Salveta

Glumica Ljiljana Jakšić Salveta je gostujući ranije u emisiji “Magazin in” otkrila da je otac njene ćerka odmah nakon što je saznao za trudnoću otišao i više se nije pojavio, pa tako nije nikad ni video svoju devojčicu.

- Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, odnosno da se dešava. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem - rekla je tada Salveta i dodala da joj njegov odlazak nije predstavio nikakav problem jer je ipak njoj ostalo jedno prelepo biće koje je u potpunosti ispunjuje.

Bojana Ristivojević

Voditeljka jutarnjeg programa “Prve” majka je preslatke devojčice Mitre.

- Ne volim da pričam o svojoj intimi. Javnost je upoznala moju sestru, više puta su objavljivane fotografije mojih roditelja, brata, bake... Često ih pominjem, ali kada je o emotivnom partneru reč, to nikada nisam dozvoljavala. Daleko od toga da sam branila, samo sam čuvala svoju ljubav, što i dalje radim. Ovako mi je lepše, spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, to je najvažnije - govorila je ranije Bojana za magazin “Bazar”.

Bojana nikada nije pokazala dečka

Bojana Ordinačev je sa svojim dugogodišnjim partnerom dobila sina Najdu, ali njega nikada nije predstavila javnosti.

- Tokom karantina potvrdila sam sebi da sam dobro izabrala dečka. Nije bilo loše otkriti da možemo da izdržimo zajedno i non-stop, da harmonija ni tada ne prestaje. I ranije sam mislila da smo dobar tandem, ali ovo je bila odlična potvrda - rekla je ranije Bojana.

Andrija Kuzmanović

Popularni glumac Andrija Kuzmanović je prošlog leta dobio dete sa bliskom drugaricom, ali njen indetitet nikada nije otkriven. Andriju smo nedavno pitali da li sebe smatra uspešnim roditeljem.

- Verujem da ću biti sve uspešniji, moja situacija je takva da ne živim sa svojim sinom, ali se trudim koliko mogu. Siguran sam da ćemo iz godine u godinu, kako on bude sve stariji, biti sve bliži - iskren je bio Kuzmanović.

(Telegraf.rs)

Video: Uputio mu jake reči posle žurke za 20000 ljudi: Zgodni sin Bobana Rajovića podržao oca u važnoj noći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    27. jul 2024 | 21:33

    Ne zna ni Marija...ona samo videla sliku i genetski kod i rekla ...Ti ćeš biti babo.........

  • 🤔

    27. jul 2024 | 23:00

    Zar je bitno da javnost zna ko su im ocevi,sta koga briga...volimo da zabadamo nos u tudje srvari

  • Pera

    28. jul 2024 | 08:01

    Mislite dame i gospoda ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA