"Bože oprosti im ne znaju šta čine. Sramota": Anastasija Ražnatović šokirana otvaranjem Olimpijskih igara

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Spektakularna ceremonija otvaranja Olimpijskih igara održana je u petak uveče u Parizu, međutim, jedan nastup posebno je privukao pažnju javnosti, doduše uglavnom u negativnom smislu.

Mnogi su ovo otvaranje okarakakterisali kao najlošije, a mnogima je jedan segment posebno podigao pritisak.

Naime, na jednom od mostova na Seni je prikazana Davinčijeva "Tajna večera", ali umesto apostola i Isusa, glavni junaci i junakinje su bile dreg kraljice, trans mučkarci i žene, kao i ostali iz tzv. "umbrella categories". Inače, ovaj mural, datira iz doba renesanse, a nalazi se u Milano, u dominikanskoj crkvi Sanra MArija de la Gracije.

Mnogim je to zasmetalo, povela se polemika na društvenim mrežama, a jedna od njih je i Anastasija Ražnatović.

Ona je najpre podelila priču Srđana Zirojevića.

- Olimpijske igre su počele ali ne slavno.

Otvorio ih je reper Snoop Dog. Skrnavljenje Tajne Večere. Jahač bez lica na bledom konju koji ima Biblijsku simboliku smrti i razaranja a za njim dolazi pakao.

Kiša koja je padala bez prestanka. Ostali su nam sportisti koji će i pored svega da se bore za jedinstvo, mir, prijateljstvo.

Simbolika koju sportisti prenose je da oni stalno teže da pomeraju svoje granice i postaju bolji a to je poruka i za nas - a zatim se nastavlja priča uz kadarotvaranja OI 1992. godine kada je olimpijska vatra upaljena pomiću luka i strele.

- Šta je ovo ljudi moji?

Ruganje Bogu? Sramota.

Bože oprosti im ne znaju šta čine - bio je drugi stori, pa se da zaključiti da se Anastasiji taj deo otvaranja OI u Parizu nije svideo.

Podsetimo, osmim Lejdi Gage koja je počela otvaranje OI, nastupila je i Selin Dion  kojoj je ovo bilo prvo javno pojavljivanje od kad je obolelo od autoimune bolesti.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno, "uhvatili" smo srpskog košarkaša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA