Seka "brani" scenu sa OI koja je razbesnela ljude: "Smirite se, prevažni su, zabole ih!"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 9

Na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, pripadnice grupe "Drag Race France" i plesača izvela je izazovnu parodiju čuvene "Tajne večere", što je izazvalo lavinu komentara i kritika na društvenim mrežama.

- Otvarati događaj ovako, zamenjujući Isusa i njegove učenike je apsurdno - ogorčeno je komentarisao Klint Rasel, voditelj "Liberty Lockdown" podkasta.

- Svet ima 2,4 milijarde hrišćana i čini se da su Olimpijske igre želele da jasno poruče svima njima da nisu dobrodošli - dodaje Rasel.

Modeli su izašli na scenu za improvizovani modni šou, dok su parodisti "Tajne večere" plesali uz ivicu bine. Izvođenje se na kraju pretvorilo u plesni spektakl kada je Niki Dol, voditelj "Drag Race France", prošetao po sceni.

Nakon prašine koja se digla na društvenim mrežama povodom ovog nastupa, Seka se oglasila na platformi "X" i imala poruku za sve hejtere.

- Smirite se. Ne aludiraju na tajnu večeru. Imaju svoju tačku, prevažni su zbog toga i zabole ih šta drugi misle -napisala je ona i tom prilikom odgovorila na negativne komentare korisnika.

Seka Aleksić Foto: X/Seka Aleksic

Podsetimo, spektakularna ceremonija otvaranja Olimpijskih igara održana je u petak uveče u Parizu, međutim, jedan nastup posebno je privukao pažnju javnosti, doduše uglavnom u negativnom smislu.

Kada je na crvenom tepihu podignut džinovski poklopac mnogi su ostali začuđeni prizorom.

Čovek obojen u plavo sa jarko narandžastom bradom i voćnim prekrivačem za glavu nalazio se u voćnoj salati, a zatim je krenuo da peva. Bio je i poprilično razgolićen, a ceo performans je izazvao lavinu komentara.

- Al’ vam smetaju trans ljudi i dreg kraljice. Gledajte emisije o ribolovu i one znaju biti jako zabavne - poručila je Seka brojnim korisnicima društvenih mreža kojima se nije dopao šou.

Inače, u pitanju je tekstopisac i pevač Filip Katerin koji je prema mnogim reportažama trebalo da predstavlja grčkog boga plodnosti, vegetacije, života, vina i uživanja Dionisa. Mi smo ipak videli samo Velikog Štrumpfa sa mikrofonom u rukama...

(Telegraf.rs)

Video: Seka Aleksić odlučila da progovori: Da li mislite da nekoga zabole za vaše raskide?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    27. jul 2024 | 20:44

    EVO SEKE U SVAKOJ CORBI MIRODJIJA...ODMORI MALO O PREPAMETNA ..UZVISENA ....IZVINI KOLIKO ONO RAZREDA OSNOVNE IMAS...HAHAHAHA

  • Зока

    27. jul 2024 | 20:48

    Па , паметнице наша, објасни на шта алудирају, на бабу Милојку с Каленић пијаце и њене другарице са тезги?

  • bl@

    27. jul 2024 | 21:41

    A kako bi ona znala nesto o Posljednjoj veceri ???? Za takve stvari treba biti i pismen i pohadjati bar osnovnu skolu a o daljnjem obrazovanje da i ne govorim....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA