Ivan Marinković se javno obratio sinu Željku: Ovo je poseban dan, a otac je nasledniku uputio emotivne reči

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, mali Željko, danas proslavlja svoj šesti rođendan.

Miljana je u rijalitiju "Parovi" ostala trudna sa Marinkovićem, da bi kasnije ušla u "Zadrugu" u drugom stanju, te rodila sina Željka.

Ivan i ona nisu bili u dobrim odnosima, pa samim tim Marinković nije imao kontakt ni sa sinom, međutim, u rijalitiju prošle godine se zbližio sa naslednikom.

Malom Željku je danas rožendan, te mu se Ivan javno obratio.

On je na Instagramu podelio dve njihove fotografije, jednu iz tržnog centra gde poziraju, a drugu kako uživaju na kauču.

- Zdrav i nasmejan bio, srećan rođiš.... T(tata) - napisao je Ivan.

Podsetimo, Ivan je prošle godine bio na proslavi Željkovog rođendana u Nišu, prvo u igraonici, za dečicu, a zatim i za porodicu i prijatelje, u dvorištu jedne vile.

Dečak nije krio sreću što je tata bio uz njega na ovaj važan dan, a intiman trenutak i fotografiju sa svojim sinom, Marinković je podelio i na svom Instagram storiju.

Marinković je uzeo Željka u naručje, a obojica su imali iskreni osmeh na licu. Dečak je u rukama držao i poklon koji mu je, verujemo, otac poklonio.

U pitanju je veliki brod, koji je bio zapakovan na poseban način, u kesu sa Željkovim omiljenim likom iz filma, Spajdermenom.

(Telegraf.rs)

Video: Ivan Marinković se javio sa snimanja emisje: Poslao oštru poruku i "pecnuo" bivšu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA