Seka Aleksić brani šou sa ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu: "Ako vam smetaju trans ljudi..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Spektakularna ceremonija otvaranja Olimpijskih igara održana je u petak uveče u Parizu, međutim, jedan nastup posebno je privukao pažnju javnosti, doduše uglavnom u negativnom smislu.

Kada je na crvenom tepihu podignut džinovski poklopac mnogi su ostali začuđeni prizorom.

Čovek obojen u plavo sa jarko narandžastom bradom i voćnim prekrivačem za glavu nalazio se u voćnoj salati, a zatim je krenuo da peva. Bio je i poprilično razgolićen, a ceo performans je izazvao lavinu komentara.

Pevačica Seka Aleksić se oglasila povodom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, te je na svojstven način iznela svoj stav povodom pomenutog nastupa.

- Al’ vam smetaju trans ljudi i dreg kraljice. Gledajte emisije o ribolovu i one znaju biti jako zabavne - poručila je Seka brojnim korisnicima društvenih mreža kojima se nije dopao šou.

Inače, u pitanju je tekstopisac i pevač Filip Katerin koji je prema mnogim reportažama trebalo da predstavlja grčkog boga plodnosti, vegetacije, života, vina i uživanja Dionisa. Mi smo ipak videli samo Velikog Štrumpfa sa mikrofonom u rukama...

(Telegraf.rs)

Video: Seka Aleksić odlučila da progovori: Da li mislite da nekoga zabole za vaše raskide?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA