Sin Dragane Mirković uslikao zanosne obline svoje devojke: Marko uživa sa lepom plavušom, mnogi bi pozavideli

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Sin balkanske zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, Marko Bijelić, uživa u vezi sa zanosnom plavušom.

Donedavno se nije javno eskponirao, niti je imao društvene mreže, ali se to u poslednje vreme promenilo, te je svoje pratioce iznenadio objavom na Instagramu.

Marko je izašao sa svojom izabranicom na večeru, koju je usput i slikao, a ono što su mnogi primetili su bujne grudi njegove devojke koje su iskočile u prvi plan, te su mnogi muškarci pozavideli Bijeliću na pogledu.

Podsetimo, Dragana Mirković i Toni Bijelić, razvode se posle 24 godine braka.

Već tri godine ne žive zajedno, što je pevačica istakla u javnosti, ali njihova deca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pevačicom u Austriji.

Dragana je uvek isticala da ima izuzetno prisan odnos sa decom, te je jednom prilikom otkrila kako oni brinu za nju čak i kada su odvojeni.

- Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno - rekla je tad Dragana.

- Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: "'Deco, šta vam je, pa znate svoju majku". Mama je stena. Nije sve uvek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam - dodala je svojevremeno pevačica za "Premijeru"ispričala je svojevremeno pevačica za "Premijeru", a način na koji razgovara sa decom i slika koju im šalje zasigurno mnogo govori o tome kako ih uči da se nose sa problemima.

(Telegraf.rs)

Video: Toni sa porodicom došao u Arenu: Sve oči uprete u prelepog sina Dragane Mirković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA