Barbara Bobak o udvaraču koji je zaprosio, pa najavila “haos” sa Teom Tairović: “Počela sam da se tresem”

 
A. Š.
N. L.
A. Š. N. L.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 3

Mlada zvezda Barbara Bobak održala je sinoć, 25. jula, sjajan nastup u Budvi, a to je samo zagrevanje, jer je čekaju još brojni do kraja letnje sezone.

Nakon nastupa pred prepunim klubom, Barbara je stala pred naše kamere, te prokomentarisala brojne aktuelnosti, ali i koje su joj dalje destinacije.

- Šaramo, tako sezona ide, danas smo tu, sutra i prekosutra smo u Makedoniji, pa se onda vraćamo u Crnu Goru, zatim idemo u Bosnu, pa u Požarevac, a onda ponovo u Crnu Goru, potom u Negotin i tako, pravimo putešestvije - rekla je pevačica.

Barbaru je publika prozvala kraljicom crnogorskog primorja, te je otkrila kakvi su utisci posle Top Hill-a.

- Hvala im, hvala im. Pa odlični, to mi je bio drugi put sa proširenim sastavom benda, bilo mi je lepo, ceo tim je bio tu i novo je neko iskustvo nastupati u tako velikom prostoru. Ja sam zadovoljna i jedva čekam drugi. Imala sam veliku tremu, baš jako. To mi se davno nije desilo, počela sam da se tresem bukvalno, ali izgurala sam. Kad sam stala ispred bine, onda mi je sve bilo lakše mnogo.

Mlada zvezda je otkrila da li joj se javio dečko koji joj je poslao cveće sa porukom na pomenutom nastupu, a i istoj je aludirao da će se venčati.

- Dobila sam cveće, ali nije se javio gospodin Osmica - istakla je ona.

Aleksandra Prijović je bila na nastupu Andreane Čekić, međutim, Barbara joj je pisala kako je after u Sutomoru, na koji, nažalost, nisu mogli da dođu.

- Jesam, pisala sam joj, pošto smo se čuli Deki Kostić i ja, on je bio tamo. Poslala sam im poruku o afteru u Sutomoru, ali su rekli da bi došli, nego im je bilo daleko. A after kada se spoje Barbara, Andreana i Aleksandra je za nepoželeti, zato što to ne treba niko živ da vidi, a ni da čuje - istakla je mlada zvezda uz osmeh.

Tea Tairović je bila na nastupu Bobakove, te je otkrila šta joj je rekla nakon istog u bekstejdžu.

- Rekla mi je da je ponosna na mene. Pričale smo nešto vezano za posao, ali ne mogu još da otkrivam to. Nešto će se desiti, samo ću to da kažem - tajanstvena je bila Brabara, te nije htela da otkrije da li je duet u pitanju.

Pevačica se osvrnula na mix pesama koji je objavila, pa otkrila da li je zadovoljna kako je prošao kod publike.

- Ja sam to pratila prvih par dana, i onda sam zaboravila da proveravam, tako da sad nemam pojma koliko pregleda imam. Vidim da slušaju ljudi, taguju me po storijima. Ide bar kao prošli, ja sam zadovoljna, imaju ljudi šta da slušaju - rekla je, te istakla da se niko od kolega nije zakačio zbog istog.

- Nije zapravo... To je to što ima. Svi su mi dali podršku, zahvalili su se. Ivana Šašić se zahvalila Barbari Bobek, pogreši žena slovo. (smeh) Uglavnom, lepe reakcije sam dobila od kolega i drago mi je - rekla je Barbara za Telegraf, a ceo intervju možete pogledati u videu iznad.

(Telegraf.rs)

Video: Prekinut koncert Barbare Bobak zbog poklona anonimnog Crnogorca! Šokirala se kad je pročitala poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA