Da "gori" Budva! Tea Tairović ne prestaje sa spektakularnim nastupima, pogledajte ovaj haos kada se pojavila

 
A. Š.
N. L.
A. Š. N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Regionalna zvezda Tea Tairović održava nastup pred prepunim klubom u Budvi.

Pevačica se, najpre, pojavila iz skupocenog auomobila i pokazala stajling u kom će napraviti fenomenalnu žurku. Ona je ponela kostim u vidu topa-brushaltera i mini suknje, te je istakla svoje zanosne obline i uputila se ka ulazu mesta gde će održati nastup.

Potom je počela neverovatnu noć, koju će publika definitivno pamtiti, ali i Tea jer je njen izlazak na binu izazvao gromoglasan aplauz.

Pevačica je odmah počela sa svojim hitovima, ali i plesom koji joj je svojstven, te je atmosferu za kratko vreme zagrejala do maksimuma.

Njeni nastupi privlače veliki broj posetilaca, kao što je i ovog puta bio slučaj, klub je bio krcat zbog mlade zvezde koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U klubu "Cascada", poznatom mestu po dobrom provodu u Budvi, Tea trenutno održava svoj fantastičan nastup.

Podsetimo, Tea Tairović pevaće u Beogradskoj areni još jednu noć, pošto je prvi koncert zakazan za 21. septembar gotovo rasprodat.

Ona je pre nekoliko dana na svojim društvenim mrežama zvanično objavila najavu drugog koncerta, zakazanog za 22. septembar, a vest je oduševila brojne fanove regionalne zvezde.

"Ovo je tek početak, bravo kraljice", "Bravo draga Tea, sve si ovo zaslužila", "Neka gori Balkan", "Kidaj, samo napred", samo su neke od brojnih reakcija.

Ovim povodom zvaničnom izjavom se oglasila i Tea koja ima jaku poruku za svoju publiku.

- Hvala mojoj publici što su karte za moj prvi koncert u Beogradskoj areni zakazan za 21. septembar skoro pa rasprodate! Neizmerno sam srećna jer su učinili da sa ponosom mogu da najavim drugu Beogradsku arenu, za 22. septembar! Karte su od danas zvanično u prodaji. Jedva čekam da se družimo i pevamo, puno mi je srce - poručila je mlada zvezda koja koncertima u Beogradskoj arenu zvanično startuje sa svojom turnejom "Neka gori Balkan".

(Telegraf.rs)

Video: Veliki intervju Tee Tairović pred dve Beogradske arene: "Teško sam došla do svega što sada imam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA