"Iznerviram se kad..." Teodora komentarisala Anđela i Anitu, za bivšeg rekla: Niko ne zna šta se zaista desilo

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica Teodora Džehverović trudi se da sakrije ljubavni život, iako javnost već zna za njenu vezu sa košarkašem Maticom Rebecom.

Na pitanje o njemu, Teodora je vešto izbegla da odgovori.

- Te priče ne volim da komentarišem. Kad vidim o nekoj javnoj ličnosti da su uhvaćni s nekim, ja se pitam koga to interesuje? Sasvim je normalno da imaju nekog, ali interesantno je verovatno za javne ličnosti. Ja na tu temu neću ništa reći, sem da ljudi treba da nađu smisao života - rekla je Teodora.

Džehvin bivši dečko Anđelo Ranković i njegova sadašnja partnerka Anita Stanojlović jednom prilikom su prekinuli vezu baš zbog priča o Teodori i emocijama koje on navodno i dalje gaji prema njoj, na šta se Teodora sada prvi put osvrnula.

- Meni je krivo ako sam uopšte bila razlog bilo čijeg razlaza. Ne mešam se ni u čiju vezu, pogotovo ne bivših momaka. Za mene je to završena priča onog momenta kad smo raskinuli, a od tada ima baš dosta godina, tako da nema potrebe da njih i njihovu vezu komentarišem - izjavila je mlada pevačica.

Džehverovićeva se osvrnula i na svađe njene majke Gordane sa Anđelom i Anitom.

- Iznerviram se kad vidim to. Razumem je stvarno. I ja bih svoje dete branila najjače, ako treba i rukama i nogama. Neke stvari treba da se ostave iza nas. To je završena priča, nema šta tu više da se priča. Posle toliko godina nema potrebe da se raspravlja o nekim stvarima, pogotovo što niko ne zna šta se tu sve zaista desilo, ali razumem da je nepravda pogađa. Kažem joj da iskulira, digne glavu, ali ja znam da je to jače od nje, da je zaboli i da mora da reaguje - izjavila je Teodora Džehverović za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Video: Slavlje u porodici Džehverović: Teodora zaigrala pa pala na kolena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA