Bila je sa Matorom, ima 2 braka iza sebe, a danas je dobila dete sa 20 godina starijim: Ko je dečko Sofije Une

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Bivša učesnica "Zadruge", Sofija Una Manić, imala je kratku aferu sa Jovanom Tomić Matorom.

Njih dve su imale poljubac pred kamerama, ali o tome nikada javno nisu govorile.

Sofija Una je u javnosti jednom ispričala:

- Tri meseca sam prolazila agoniju zbog Matore i afere sa Sanjom Stanković. Uvek sam volela Jovanu, ali sam ljuta i razočarana, jer se pravi mnogo blesava. Emotivna je, ima dobru dušu, ali joj ovo nije trebalo, jer ova situacija sa Anitom nije realna, upozoravali smo je. Anita je bila sa njom zbog novca i mislim da je Jovana magnet za devojke. Mnogo se potencira na njenom zarađenom novcu, a to je mamac za sve devojke, pa govore devojke 'Lakše mi je da budem sa nekom ženom, nego nešto drugo". Anitina misija je bila da dođe do novca, to je apsolutno, ali ne sudim joj - istakla je jednom prilikom ona.

Anita Stanojlović   Jovana Tomić Matora i Sofija Una Manić Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATA Images

Sofija Una danas se ostvarila u ulozi majke. Sa rijaliti svetom je završila i uživa u vezi sa 20 godina starijim biznismenom. Nedavno je gostovala na Red televiziji, kada je govorila o svom partneru i njihovim planovima.

- Bilo je svašta u planu, vezano za "Elitu", da radim neki podkast, ali ja sam upoznala čoveka svog života. To se desilo posle "Zadruge 6". Skoro 11 meseci smo zajedno. Beba je planirana - rekla je Sofija Una i istakla da se nije još uvek udala za njega.

- Nismo se još venčali, ali planiramo. U društvu smo se upoznali, za mene je to bila ljubav na prvi pogled. Svi znaju da sam ja bila udata dva puta. Izvinite bivši muževi, ali to nije bilo to. Treća sreća i to najveća! - rekla je Sofija Una.

Inače, njen partner već ima četvoro dece iz prethodnih brakova, a javan život ga ne zanima.

- On je naš čovek, ali živi u Sloveniji. Nije u javnom životu. Neće imati problem da se slika, naravno. Stariji je od mene, nepunih 20 godina. Neko vreme ćemo verovatno biti ovde u Beogradu, pa ćemo se preseliti u Sloveniju. Mada to se sa mojim partnerom nikad ne zna - priznala je bivša zadrugarka.

U emisiji je tada prikazala snimak i otkrivanja pola bebe, gde možemo videti kako izgleda njen novi partner.

(Telegraf.rs)

Video: David Dragojević je opet solo, pukla mu veza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA